category

10 intelligens trükk a zsíros lábak stílusának stílusához

A kövér lábak akadályként szolgálnak, amikor rövid és szexi ruhákat viselnek. Ez nemcsak vonzónak érzi magát, hanem ellopja a bizalmát, és így a rövid ruhák sportolásának vágyát is. Ezen túlmenően, ha rövid zsírtartalmú lábai vannak, akkor nincs mit megtenni vagy kipróbálni, hogy vékony legyen. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a zsíros nők számára a rövid ruha mítosz. Van néhány okos módszer, amellyel rövid ruhát viselhet, a lábaival nem engedi le.
Mutassuk meg, mit kell viselni, ha rövid zsíros lábai vannak
Minden egyén egyedi a testtípusával. Noha a kötszerének nagy részének attól függ, hogy mi felel meg a testének, végül is olyan ruhákat tehet fel, amelyekben kényelmes vagy. Ha magabiztos, akkor bármilyen öltözéket bármilyen testtípussal eljuttathat.

Tehát itt van néhány furcsa tipp a zsíros lábak öltöztetésére
Nézz fel
Ez azt jelenti, hogy megpróbálja levenni a Cruz Azul Mez lábadtól a figyelmet a test felső részén sötét színekbe öltözve. Viselhet nagy nyomatokat, merész színeket, vagy akár nyilatkozat ékszerdarabot, hogy a lábad teljesen kiszabaduljon a fókuszból
Forrás: pinterest.com [Olvassa el: Hogyan viseljen rövid ruhát és magabiztosan érezze magát]

Vágja le a tetejét
A növények teteje lehet a legjobb barátaid, ha helyesen viseled őket. Ha jól tónusú felső teste van, akkor próbáljon meg egy sima növényi tetejét viselni egy magas derékszoknyán. Ez nem csak a lábad hosszabb ideig néz ki, hanem vékonyabbnak is tűnik. Ez egy egyszerű módja annak, hogy magabiztosnak érezze magát.
Forrás: pinterest.comno a lakásokhoz
A legnagyobb hiba, amit megtehetsz, a sík szandál viselése rövid ruhákon. Teljes nem-nem. Ez rövidebbnek tűnik, és a zsír lábad csúnya. Tehát egy magas sarok a megfelelő az Ön számára. Tegyen adieu -t a boka hevedereire, lapos szandálra és zárt lábujjcipőkre.

Forrás: pinterest.comheel It Right
Ismét óvatosnak kell lennie a sarok kiválasztásában. A sarkú cipő felvétele nem történik meg. Válasszon olyan sarkokat, amelyek szélesek, mint például a platformok, az ékek és így tovább. Ez jól Cerezo Osaka Mez fog menni a széles és kövér lábaiddal. Éppen ellenkezőleg, ha a ceruza sarok -stilettókat választja, akkor egyensúlyhiányt okoz, és a borjak és a combok kövérnek tűnik.
[Olvassa el: divat tippek a kövér nők számára]

Forrás: pinterest.com [szintén olvassa el: Hogyan öltözzünk a testtípusra]
Válassza a Vékony lehetőséget
Fontos, ha odafigyel a viselt anyagra. Az ötlet az, hogy hangoljon sziluettjét, és vékonyabb legyen. Tehát válassza ki azokat a szöveteket, amelyek vékony selymes és finomabb megjelenésűek. A vastag ruhadarab viselése biztosan elveszi a csillogást.

Forrás: pinterest.comcover it Up
Amikor arról beszélünk, hogyan kell öltözni a zsír lábakat, elengedhetetlen, hogy ne felejtse el lefedni a lábad vastagabb részét. Tehát ha zsíros combja vagy bulgy térd van, akkor jobb, ha olyan ruhát visel, amely teljesen lefedi.
Forrás: pinterest.com [Olvassa el: Hogyan öltözzünk úgy, mint egy hercegnő]
Kerülje a bokákat
Ha rövid ruhát visel, akkor érdemes elkerülni a lábak kiegészítőit. Tehát, ha ezeket a darab bokát visel, akkor tartsa őket egy ideig. A láb kiegészítők viselése levágja a lábad hosszát, és rövidebbnek tűnik; Melyik az utolsó dolog, amit szeretnél.
Menj meztelen módon
Végül a RB Leipzig Mez meztelen szivattyúk megmentésre kerülnek, ha nehéz borjak, dolgok vagy boka van. Ez együtt jár a bőrével, és képet ad a hosszúkás lábakról. Próbálja ki a meztelen szandált, cipőt vagy bármi mást, ami nem vonzza túl sok figyelmet a lábadra.
Forrás: Vulcan100.com Reméljük, hogy ezek a trükkök csodákat készítenek az Ön számára, és rövid ruhákat viselhetsz magabiztosan és bájjával.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *