category

Ezek a színes pops a nyári év legkisebb öltözékének lesz

Brittanyxavier

A színes pop felbukkan a divatvilágban az utóbbi időben. Néhány nyári divatmotiváció a közösségi hálózatunkon a világos színek popának szinte minden árnyékát feltárja. Ha van egy dolog, ami nagyszerű hangulatba hozza minket, akkor ez a nyár érkezése.

Egyél jobban, aludj jobban, jobban aludj ki az otthonból, lazítson többet, társadalmilag tovább lépjen kapcsolatba, és könnyebben, világosabban és boldogabb legyen!

A helyzet az, hogy annak ellenére, hogy a nyári módon a vonalak egyszerűen rajzolhatók, az időjárási viszonyok nem rendkívül világosak. Nekünk szerencsére az alábbi divat befolyásolók élénk és kissé ötletes módszert alkalmaznak a megváltoztató évszakokhoz, rengeteg átmeneti nyári kopást biztosítva a dinamikus árnyalatok telített hangjain, a neonzöldek, a fényes csipek, a fukszia, valamint még sok más.

lespgdn

Tehát nem meglepő, hogy a nyár szintén a divat legszórakoztatóbb oldalát hozza nekünk. Ez az ideális szezon, hogy szórakozzon a trendekkel, a stílusokkal és a színekkel, hogy megfeleljen a stílusunknak. Miközben beismerjük, hogy az év nagy részében hajlamosak vagyunk a lágy, semlegesek megbízható kombinációja felé vonzódni, nem fogunk félni, hogy kipróbáljuk a színes felbukkanásokat, és különösen akkor, ha a napsütéses szezon megérkezik.

natichualcantara

És bár bármiféle élénk szíve kívánsága elfogadható, egyesek jelenleg magasabbak a radarunkban, mint mások. Az alábbiakban néhány preferált inspirációnkként felfedezzük az élénk színek sorozatát.

Ha ezen a nyáron meg akarja emelni a hangulatát, próbálja ki ezeket az elegáns öltözék -koncepciókat az alábbiakban, hogy a színes pop -os lesz az év nyár legszebb öltözéke!

Lásd még

Nyári divat, trendek
Pontosan hogyan készítheti el a test-verzióját ezen a nyáron

Junbreeze

Ninasandbech

Ninasandbech

Leiasfez

Leiasfez

m_berenyce

chloelecareux

cassndrák

Vitaliia

Jacquemus

logo-plaque vedd fel a táskát

Vásároljon itt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *