Uncategorized

Szponzorált kampány: TBF csatlakozik diétás kólát, NHLBI a #ShowYourHeart: The Heart Truth® kampány 2013

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ahogy ezt írom, vannak 42700000 nők az egész nemzet foglalkozik valamilyen formában szívbetegség. Ez a szám, legalább egy woman- egy anya, egy szerető partner, egy lánya, egy barát, egy félelmetes személyi percenként meghal. Az én esetemben, az arc ezek a statisztikák az én nagyanyám.

Ez a bejegyzés tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Ő az én inspirációt felöltötte a piros ruha idén, mint mi partnere diéta Coke®, a National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI) az éves The Heart Truth® kampányt. Mostantól tizenegyedik évben, a kezdeményezés célja, hogy a nők az egész jobb megértését, hogyan kell vigyázni a szívük.

A kampány piros betűs nap február 1-jén, amikor a nők arra ösztönzik, hogy ki a kedvenc piros ing, cipő, vagy ruha a nemzeti Wear Red Day®.Other tervezett események ebben az évben az éves Piros ruhában Collection divatbemutató (debütál a new York-i fashion Week), az első női Piros ruhában Collection, és a szív Truth® út megmutatása.

Itt található a szívet és nyerjen egy utat a NYC (Plusz a bevásárlás veszi!)

Itt található a szívet és támogatja a szív Truth® kampányt, és lehet, hogy csak az egyik az öt szerencsés napi győztesek egy két személyes utat New York-i időben a NY Fashion Week, vagy ami még jobb, az egyetlen nagy nyertese egy teljesen ingyenes utazás és a shopping spree kíséri über-tehetséges stylist!

Hogyan Enter:

1. január 22 – január 29, 2013 feltölteni az eredeti szív ihletésű képet a Twitteren és a Instagram. Akkor be legfeljebb öt (5) fotók naponta / entry időszakban. Ha egy személy látható a fotón, meg kellett hogy csak a Jelentkező.

2. Tweet, részvény, vagy tegyél közzé egy képet, és közzéteszi a fénykép segítségével hashtag #ShowYourHeart. Győződjön meg róla, hogy a profilt, és fotó beállítása Nyilvános.

3. Egy (1) nyertes kerül szedett napi öt napon keresztül. Egy (1) fődíj nyertest felvette során a fődíjat ítélve munkamenet.

Több verseny részletei itt találhatók.

A legjobb az egészben az, hogy mindenki lesz a győztes itt! diétás kólát ígéretet tett, hogy az egész hónapban, február American Heart hónap, olvasók, akik feltölteni a képeket a Twitter vagy Instagram a #ShowYourHeart indít adományt diétás kólát, hogy az alapja a National Institutes of Health (akár $ 100,000), az támogatja a női szív egészségének programokat.

Mintegy diétás kólát, és a szív Truth®

Diet Coke hatodik éve, mint egy szenvedélyes támogatója a The Heart Truth® kampány által vezetett, a National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI). Ebben az évben, diétás kólát a lendületet a dobozból a kifutóra több millió diétás kólát csomagok jól felszerelt hashtag #ShowYourHeart az első alkalommal.

A szív Truth® kampány hívja fel a figyelmet és támogatást a női szív egészségének programokat. Női kell tudni, hogy ez soha nem korai elkezdeni ügyelve a szívük.

Ez egy fizetett szponzorált kampány diéta Coke® és a szív Truth® kampány. Minden gondolat és megjegyzések ezen a poszton, azonban az általam.

Photo jóvoltából The Heart Truth®, www.hearttruth.gov National Heart, Lung, and Blood Institute, National Institutes of Health, US Department of Health and Human Services. The Heart Truth, a logó, és a Piros ruhában bejegyzett védjegyei HHS. Piros ruha kollekció egy szolgáltatási védjegye HHS. részvételének TBF nem jelenti azt, HHS / NIH / NHLBI.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *