Uncategorized

5 Plus méretű ruhák, hogy megfordulnak a szabadság párt

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a bejegyzés tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

“Nincs mit felvennem!!” üdülési felek hírhedt szikrázó e kétségbeesett, gardrób-kereső pillanatok, amikor kijelentik, ha már nincs mit – abszolút semmi – a kopás. Ebben az esetben a legjobb tanácsom: ne haragudj, hogy ihletett. kezdeni egy pillantást az öt párt kész, molett ruhák, hogy kiemelje a legforróbb trendeket 2016.

Szép a csipke

Rövid Plus Csipke ruha egy íj, 79 $, SimplyDresses

Csipke hatalmas ebben a szezonban. Ez csipke ruha egy kacér hosszúságú, csak a térd fölött, egy íj részlet, amely kihangsúlyozza a derékbőség. Ha van egy nagyobb mell, magas nyak megakadályozza, hogy aggasztó a plusz támogatásra van szükség, hogy tartsa fel a pánt nélküli ruha. Továbbra is képes megmutatni néhány bőrt a csipke részletezi a fenti a mell, és a réteg alatti mélységet ad hozzá, lefedettség. Ez a ruha nézne tökéletes átlátszatlan harisnyanadrág alatt, és egy fekete szőrös bomberdzsekit tetején.

Ha a kék nem sztrájk van, ez a ruha is kapható négy gyönyörű színek: bor, szürke, fekete és fehér.

A hideg váll

Rakott, lekezel Kötött ruha, $ 50, DressBarn

A hideg vállát az egyik legfigyelemreméltóbb trendek ebben a szezonban, és ez jó, minden testalkathoz. és ez a réteges, hideg-váll ruha egy három lábon: divatos, kényelmes és hízelgő. Valahogy némi váll ad több szexepilje és szórakoztató minden darab, miközben továbbra is megmaradt ízléses. Kötött hajlamos kendő is és laposabb minden testalkathoz. dobjon egy kabát és egy pár pántos szandál, és készen áll, hogy a belle a labdát.

Velvet dráma

Egyszerűen Vera Noir Velvet Flokkolt A-vonalú ruha, $ 22 (az eladó), Kohl

Velvet egy másik on-trend felvenni ebben a szezonban. Ez a ruha által tervezett Vera Wang, egyedülálló aszimmetrikus szegély. A mély V-nyak egy szexi módon, hogy kiegyensúlyozza a megjelenés és a virágmintás gyönyörű színfoltja a már érdekes ruhadarab. Az alatt 25 $, a ruha, mint ez egy lopni.

Használja ezt a darab zsákmányt vagy nyitott orrú gyilok. AMP-vé fel a dráma, hogy a v-nyakú, megy egy updo. Mutatják ki a karját büszkén, vagy viseljenek sötét színű kendő vagy poncsó, amikor a szél kezd fújni.

Pezsgő flitterek

Flitteres estélyi ruha, 69,99 $, FullBeauty

Flitterek soha nem megy ki a divatból, és ők különösen alkalmasak üdülési viselet. Ez a ruha egyesíti a klasszikus váltás ruha illik, flitterekkel és a nyomtatási, hogy szállít egy fiatalos ragyogást. Használja ezt a számot a szürke vagy fekete szivattyúk ruha is jól néz ki, szürke vagy fekete szivattyúk. adjunk hozzá egy fehér vagy elefántcsont színű pulóvert, hogy az egész ruhát pop.

Nyilatkozat-Making Jumpsuit

Peplum Straight Leg Jumpsuit, $ 41.65 (az eladó), Ashley Stewart

Ha túllépi a Kis (bármilyen színű) ruha, mint a szabadság párt egységes, miért nem próbálja meg egy kezeslábas? Rajta egy vastag, teljes test vörös teszi egy pillanat ünnep nyilatkozatot. A peplum kiegészíti egy érdekes akcentusa és hozzáteszi egyensúlyt, mint az aszimmetrikus vágás esik finoman a csípő és a comb rá a területre.

Ezek a csákány üdülési molett ruhák. Melyik a kedvenced? tudassa velünk az alábbiakat!

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *