category

A régi CD-k újrafelhasználása

megosztása

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a bejegyzés tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Ne feledje, amikor a 8-pálya volt a düh? Nem? Én sem. De azon tűnődve, hogy hol mentek mindazok a 8-pálya ment egy éjszaka vagy kettő. Legalább tudjuk, hogy hol mentek a rekordok. És egy nap, a CD-k a múlté is lesznek (nem tudjuk mindannyian egyetértünk abban, hogy megálljanak a zenei helyettesítésekkel?

Az adott napra való felkészülés során a költségvetés ökoista segíteni szeretne néhány ötletben, hogy újrahasznosíthatja a CD-t, amit már nem használ.

Miért újrahasznosítani a CD-ket?

A CD-k és a DVD-k lakkokból, alumíniumból és néha aranyból készülnek. A legtöbb súlyuk azonban polikarbonát műanyag – még egy műanyagból készült kőolajból. A hulladéklerakó garanciákba dobva sokkal hosszabb lesz, mint bármelyikünk. Nem lebomlik, és az idő múlásával kiadhatja a Bisfenol A (BPA). Az égő CD és DVD média mérgező füstöket bocsát ki.

Ha nem érdekli azokat a CD-t, akkor vannak olyan újrahasznosítási szolgáltatások, amelyek ingyenesek; Csak a postaköltséget kell fizetnie. Nem számít, hogy milyen állapotban van a CD vagy DVD; Még töröttek is elfogadásra kerülnek.

Ingyenes DVD-t és CD-újrahasznosítást kínáló szervezetek:

CD újrahasznosító központ
CD újrahasznosítás ingyen

A CD-k és DVD-k újrahasznosítása

Kereskedje őket.

Ha a CD-k jó állapotban vannak, akkor készpénzre vagy hitelre újrahasznosított rekordraktárba hozhatja őket. megjegyzi, hogy még ha az üzlet nem szeretné, hogy a CD-t, akkor általában elfogadják őket újrahasznosításra.

Hogy italokat fogyasztanak.

Vágjon egy kerek darabot, hogy illeszkedjen a CD-re, és ragassza ragasztja a CD címkéjét, hogy a fényes oldal felfelé nézzen, amikor a hullámvasút használod.

Készítsen mobiltelefont.

Rengeteg terv található, amit kereshet az interneten. Részben vagyunk az újrahasznosított palackos hal mobil, amely egy CD-ről lóg.

Cserélje ki a madárijesztőt.

Tegye őket a fáktól, hogy megakadályozzák a madarakat, hogy kellemetlen legyen a kertben. Az elhajlott fény megijeszti a madarakat

Készítsen egy CD koszorút.

Csak időben karácsonyra, készítsen CD koszorúkat.

Készítsen CD képkeretet.

Ez az egyszerű művészeti projekt használható a gyerekek egy komor napon történő szórakoztatására, vagy lehetőséget biztosít az eredeti ajándék létrehozására.

Használja őket gyertyatartókként.

Helyezze a CD-k gyertyákat, hogy elkapja a viasz cseppeit.

Hogy a kerékpár biztonságosabb legyen.

Használja őket fényvisszaverőként a kerékpáros kerekeken.

Jelölje meg a kerti sorokat.

Írja be a zöldség nevét a CD-n, állandó markerrel. Ragassza a CD-t egy popsicle bothoz, és tegye a földbe, hogy megjelölje a kerti sorokat.

Készítsen egy órát.

Fordítsa el a lemezt egy funky órára. Az olcsó készletek online vásárolhatók. Festék és design a CD egyik oldalán, és hagyja megszáradni. Írjon vagy használjon matricákat, hogy hozza létre a számokat a szélén. Szerelje össze az órát a CD-re.

Készítsen egy szélvédőt.

Ragasszon két CD-t együtt, és hagyjuk megszáradni.
Fúrjon egy apró lyukat a tetején és öt vagy hat lyuk alján. Használjon állandó mágikus jelölőket a CD-k mindkét oldalának díszítésére.
Rajzoljon egy egyszerű kialakítást fekete jelölővel, és töltse ki a színes markerekkel.
Hang gyöngyök vagy fém rudak az alsó lyukakból fogselyem vagy halászvezeték segítségével.
Kössön egy darabot a felső lyukban, és tegyen egy hurkot a lógáshoz.
Ezeket a CD-ket a mágikus markerek helyett is díszíthetik ezeket a CD-kat.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *