Uncategorized

Ez a Catherine Walker Palace Luncheon & délután megbízások Stockholm FRISSÍTVE

A hercegnő úgy döntött, egy Catherine Walker együttes a mai délutáni tevékenységek Stockholmban. Az alábbiakban látja a ruhát.

És itt van egy pillantást a kabát, mint Kate és William csatlakozzon Crown Princess Victoria Prince Daniel sétálni a Nobel múzeumban ebéd után.

Nézzük visszalép és nézd meg néhány fotót egy ebédet, a Királyi Palota házigazdája király Carl XVI Gustaf király és Silvia. Az alábbiakban Kate és William a király és királyné.

15 további tag Svédország királyi udvar várták, hogy részt vegyen az ebéd. Nem volt sok kép megjelent, ez egy másik hivatalos fényképeket Palotájában.

Követve ebéd Victoria, Kate és William Daniel vezette a Nobel Múzeum. Itt látni őket elhagyó palota.

A videó Kensington Palace.

A két pár sétált a macskaköves utcákon, hogy Stortorget téren Old Town egy része Stockholm nyúlik vissza a tizenharmadik században.

A Daily Mail Rebecca angol megosztott egy videót a séta.

A négy útban a múzeum.

Kate beszélgetni Prince Daniel.

A herceg és a hercegnő üdvözlő tömeget.

Ez volt a mai egyetlen lehetőség a nyilvánosság számára, hogy a Royals.

A hercegnő és a trónörökös Victoria.

A hivatalos fotó a négy uralkodók.

Victoria Murphy a The Daily Mirror közös szó volt egy különleges ajándék ma egy négylábú családtag Cambridge:

Simon Perry Emberek számolt be a sokaság tíz mély emberek akarnak látni a két párt a múzeumban.

Egy Emberek történet:

A csoport érkezését a Nobel múzeumban összegyűjtött elég tömeg Stockholmban. Jóakarói és a helyiek is volt esélye, hogy átadja ajándékokat az uralkodók.

Staci Cunningham másik tagja, a tömeg, azt mondta az embereknek, hogy ő beszélgettek a keserű svéd hideg William és Kate.

„Megkérdeztük őket ha élvezi a látogatás,” mondta. “Ők. Ők voltak a barátságos és kedves. Ezt a fajta őket, hogy olyan sok időt a hideg.”

Fürdőzés után ideje találkozó néhány wellwishers ideje volt, hogy a múzeum.

Míg a múzeumban találkoztak Nobel-díjasok és hallotta a múzeum kurátora.

Itt láthat Vilmos herceg kezet brit professzor Duncan Haldane, aki Nobel-díjat 2016-ban címzett.

A következő állomás Ark Des.

Ez Svédország nemzeti központ az építészet és design.

Kate kipróbálja egy karosszék.

Míg a központban úgy beszélt Ikea vezető formatervezője körülbelül bútorok vannak otthon. sokkal többet Valentine alacsony a The Times:

Most mi pillantást, amit Kate viselt ma délután, két testre szabott tervek szerint Catherine Walker, mindig egy go-to túrák. A ruhadarab húz több Catherine Walker tervez; Azt is meg kell kérni, ezek a képek később este.

Egy pillantás a ruha különböző szögekből.

És együtt Catherine Walker „Bea” stílusban. A szoknya a Bea sokkal teljesebb, mint Kate, vállat emelte a varrás, de a míder és dekoltázs van néhány hasonlóság. Azt írják az online, mint „meleg bíbor és luxus kettős gyapjú krepp coatdress finoman szabott egy nyereg váll, tölcsér nyak, illesztett ujjak és a kavargó szoknyát”.

Retiküljét egyáltalán Mulberry, a márka Mini Seaton stílusban. Mulberry leírja a zsák „Több lovas-ihlette részletező, mint a nyers szélű építési és az aláírás Rider Lock”.

A táska elfogyott a Mulberry, de a House of Fraser mutatott korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezt délután.

Ha belső Kate viselte Tod velúr szivattyúk.

Ha megy a múzeum azt hiszem ő volt az ő Russell és Bromley fele „n félig csizma.

SEE UPDATE ALATT Kate visszatért Troy Londonban egy Faux Fur Lapel nyakörv ($ 95), valamint Matching Faux Fur bilincs ($ 60) accessorize kabátját. A gallér rögzíti egy horog és a szem, és a mandzsetta gumírozott egyik vége csúszik, és biztosítani kell a csukló.

UPDATE március 21: Kiderült, Kate nem volt rajta levehető gallér és mandzsetta. Miután látta a tweet Monique Jessen Emberek (köszönöm Laura megosztására tweet) a szőrzet március 21 én e-mailben Catherine Walker. Azt mondják, a gallér és mandzsetta fix része Kate ruhadarab, nem levehető. Az eredeti információ, hogy a gallér és mandzsetta volt Troy London származású cég; Ők e-mailben nekem az adatokat, ha a bevonat először viselni ezt a megbízást Svédországban. Biztos vagyok benne, hogy hiba volt a cég részéről biztosan nem tesz semmit szándékosan. Azt gondolom, úgy néz ki, mint a hercegnő viselte a Troy gallér és mandzsetta az Ida Sjöstedet Kabát látható január 31.A karácsonyi napon először látható Alpaca szőrme kalapja visszatért.

Kate egy pár Kiki McDonough fülbevalót viselt, amelyet eredetileg Indiában láttak.

Az eredeti üzenetünkből:

A speciális kiadás fülbevaló Kiki McDonough készült zöld tourmalines, zöld ametiszt és gyémánt. A Daily Mail Rebecca angol beszélt az ékszerész, azt mondják, hogy már készült, különösen a Kate ünnepelni Princess Charlotte születésekor.

Tényleg örömmel látja a négy Royalot együtt.

Megpróbálok frissíteni sokkal több információval és fényképekkel ma este, miután megkapta a posztot a fekete nyakkendő vacsorán. Hozzászólásunk ezen a reggeli jégkorong játékban van.

191Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *