Uncategorized

Coral Maxi ruha

srácok! Ideje repedni! A legendás Shopbop jó barátok, valamint a háztartási eladás ma véget ér! Ha még nem volt lehetősége böngészni a tegnap közzétett eladási útmutatót, itt van ide. Ha igen, akkor szem előtt tarthatja ezt a kedves Coral Maxi ruhát az előnyben részesített értékesítési ruhák felsorolásából. A ruha az egyik rendkívül kedvenc a szezonban, és én is haldoklik, hogy megosszam veled, figyelembe véve, hogy néhány héttel ezelőtt kihoztam a dobozból.

Amikor eredetileg néhány héttel ezelőtt találkoztam ezzel a ruhával, azt hittem, hogy ez a legjobb a 30 napos sorozatban a 30 napos sorozatomban – különösen a magas tea alkalmával. Hamarosan rájöttem azonban, hogy pontosan mennyire rugalmas a ruha, és nemcsak pontosan azt akartam bemutatni, hogy miként lehet felhasználni, amint azt (túl nyilvánvaló, ugye?!), Ugyanakkor pontosan hogyan lehet ezt az irodában. Maxi hosszúsággal, valamint a bohém csipke hangulatokkal a munkaruhák nem a legelső dolog, amely eszébe jut, amikor észreveszi ezt a szépséget, ám ropogós fehér gallér, egy vékony fekete középső oldalú öv, valamint a fekete boka -pumpák hozzáadásával, it, it hozzáadva. félreérthetetlenül friss, szakértői vonzerőt vállal. Annak ismerete, hogy könnyen viselheti egyedül meztelen boka -szandál szandálokkal (ezek tökéletesek!) Bármilyen típusú öltözött tavasz vagy nyári (vagy ősz) alkalmakkor is, még sokkal több bajnokává teszi a könyvemben.

Nem látja ezt a konkrét korall/őszibarack színét gyakran, ami mindent sokkal frissítőbbé és egyedibbé teszi – különös tekintettel arra, hogy ez egy általában szép szín. Az árnyék szépen működik a tavasz és a nyár számára is, és még látom, hogy jól használja az ősszel.

A ropogós fehér póló nemcsak egy egyébként bohém ruhát készít, de mivel a múltban sok alkalommal láttad (mint a legutóbbi bejegyzés), egy fehér gombot rétegezve lefelé póló, az ujjatlan Peach Maxi ruha alatt az egyik kedvenc átmeneti időjárási állapotom stílusom. A kiegészítő réteg csodálkozik abban, hogy kissé melegebb maradjon a fagyos tavaszi napokon, valamint meghosszabbítja az ujjatlan ruháinak élettartamát (boho vagy sem!). Ebben a konkrét esetben azt is szeretem, hogy a fényes fehér póló milyen hatással van a karok rojtos csipkéjére, így ezeket a részleteket még sokkal hangsúlyosabbá teszik.

Ruha: Tularosa (csak ma 25% !!) | Ing: elmélet | Cipő: SJP kollekció (itt és itt is) | Táska: M2Aletier | Öv: Régi, hasonló itt, itt és itt | Fülbevalók: Juliet & Company | Ajkak: Buxom (San Francisco)

< >

Ne feledje, hogy használja a kódot az Inthefam -t 25% -ra, bármi is, amikor ma este éjfélkor ér véget! Boldog vásárlás, és örömmel csütörtökön !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *