Uncategorized

Mumford Ruházat-A pólók mögött

mögött álló eretnekség közel két hónap telt el, figyelembe véve, hogy Dan Mumford kiadta hihetetlen ruházati sorozatát, az úgynevezett „eretnek”. Tekintettel arra, hogy a kiadás, a pólók nagyon sikeresek voltak, és még egyetlen művészet szeretőjét sem csalódtak. Mivel minden olyan tervező számára, aki tiszteletben tartja a munkáját, a rajz mögött álló történet értelmes, és nem csak néhány, az egész által összeállított tervezési elemek, Mumford félelmetes elképzelése volt, hogy mind a 8 pólóját egyetlen történetbe egyesítse. Összeállította a fő ötleteket, és barátja, Travis Ducsay, sikerült egy hátborzongató koherens történetet készíteni, amely készen áll a világba való terjesztésre. Minden póló reprezentatív a történet egy részén. Be kell vallanom, hogy jól éreztem magam, hogy megfeleljem a történetet a pólóknak. A történet 8 fejezete: I. Prologue, ii. Ommen, iii. Rítusok, iv. Ceremónia, V. Priest, vi. Dominion, vii. Destroyer, viii. Epilógus.
Mumford ruha és a történet így megy:
„A fák vastagságán keresztül megjelenik egy paloti kastély. A halálos megértésen túl belép. A mellkasán a döntő jelentőségű kigyulladni kezd, miközben az ajtón lép. Egy kísérteties szél, hogy jelezze a gonoszt, átveszi a szobát. A legjobb esetben problematikus lehet az életből a következőbe való áthaladás. A halálos oltár opálos ragyogása a komplikációra utal. A trón, amely a papsági kollektív koponyákkal tele van, a Cimmerian eretneket megvilágítja a hatalmakkal. A tiszta, koncentrált gonoszságba borítva a pap számított lendülettel mozog az áldozata felé, elkerülve a közvetlen kapcsolatot a Key ragyogó élettelen bátorságával. A rituálé majdnem teljes. Halott nyelvű szálak töltik meg a helyiséget, amikor finom bemetszés történik. A teste szellemi átalakulást kezd. A kritikus a mellkasából robbant, mint egy főnix, hogy jelezze az igazi démoni despotot. A tartásból kilép, amikor a lángok körbekerítik a papot. A démonok kutyái hamis húsát szakítják meg a hamis testéből. Ő a sötét trón igazi Claviger. A pap koponyáját trófeaként bántalmazva, a környező lángok üdvözöljük. Otthon van.
Mumford ClothingMumford ClothingMumford Ruházat Mumford CroteMumford RuházatmumfordClothingmumford Ruházatmumford ruházat ne hagyja ki a lehetőséget és vásároljon egyet, ezek teljesen félelmetesek! Minden póló csak 18,00 USD, a kapucnis 40,00 USD, a poszter 6,00 dollár. és képzeld csak? Itt van egy 10% -os kedvezménykód.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *