category

A menyasszony anyja: 6 módja annak, hogy a legjobbat tekintse meg a nagy napra

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a bejegyzés az Affiliate Linkekből állhat. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

A menyasszony anyja (vagy vőlegény) elegendő ahhoz, hogy a legtöbbet összeszedje a nőknek egy hideg verejtékbe. Valószínűleg nem volt agonizált egy ruhában, tekintettel arra, hogy a saját esküvő napja. Mégis ez egy mérföldkő pillanat egy nő életében, amikor meg kell néznie és éreznie magát.

Bár lehet, hogy a menyasszony nagy napja, ez is jelentős pillanat az anya számára – a második legcsodálatosabb nő. Kövesse a legjobb tippünket, hogy a napot a stílusban navigáljon, és győződjön meg róla, hogy az ideális okokért fordul.

Ez az illeszkedésről van szó

Egy fantasztikus felszerelés felszerelheti, hogy karcsúbbá váljon, és magasabbra álljon, ezért ne becsülje alá azt az értéket, hogy a-rack darabok megváltoztassák a testet.

Ha a felső (vagy alsó) nehéz, menjen el elválasztani, hogy nagyobb irányítsa az illeszkedés. A-line korcsolyázó alakja a testet, kiemelve a derékot és a nagy csípőcsípőt.

Ha kétségei vannak, a tunikumformák általánosan hízelgő – csak csapat a sarkú cipő, hogy maradjon ki a frumpy zónából. és emlékezzen a két arany szabályra; Soha ne menjen túl szorosan, és soha ne menjen túl rövidre.

Ismerje meg a színeket

Bár lehet, hogy szeretné megtartani a téma a menyasszony színséma, hogy melyik árnyalat megfelel az arcbőr segít, hogy szűkíti lehetőségeket.

Tartsa fel a különböző szöveteket a bőrön, hogy megnézze, hogy melyik a legjobban a bőr hangja ellen. Ha hajlamos arra, hogy öblítsen, a vörösek, a rózsaszínek és a korallok tökéletesítése, amely csak súlyosbítja a problémát. Ehelyett próbálja ki a puha pasztell árnyalatokat kék és zöld, hogy hűtőfény.

Ruha belsejéből

Vegye meg a cue-t a francia divattylistól és a ruhától. félelmetes illeszkedő fehérnemű vehet font, és odaadni a karcsúbb alakot.

Ha a hasod a problémás terület, az ellenőrző nadrág segíti a csomókat és a dudorokat. A jól illeszkedő melltartó segíthet a karcsú derék illúziójának megteremtésében is.

Miután 40 mell alakot, így megy a szerelvény előtt az esküvő, hogy megbizonyosodjon arról, hogy viseli a megfelelő méret – elvégre egy megdöbbentő 80 százaléka a nők viselnek a megfelelő méretű melltartó, ami oda vezethet, hogy a hátfájás és a rossz testtartás.

Gondolj az egyensúlyra

A merész nyomatok friss és hízelgőbbek lehetnek a tavaszi és a nyári esküvők számára. Míg sok nő is érinti nyomatok, könnyű viselni őket (ezek nélkül viselt akkor), ha párosítani sima darabokat.

Csapat szép nyomatok egy sima kabát, pashmina és kiegészítők, hogy segítsen kiegyensúlyozni a megjelenését. A testre szabott kabát szintén felépíti az úszó ruhákat és nadrágot. Ha utálod a karjaidat, de nem akarnak kabátot viselni, a hosszú csipke ujjak a bőrt mutatják, de továbbra is fedeznek.

Kísérlet kalapokkal

A kalapok biztosan tűzzel rendelkeznek, hogy súlyos diagramot adjanak hozzá a menyasszonyi ruhák anyjához. Ne legyen rémült kísérletezni a különböző méretű kalapot. Általános szabályként; minél nagyobb a kalap, a sokkal elbűvölő ruhát érzi. Fascinators egy fantasztikus lehetőséget, ha a úgy érzi, egy kalap túl sok lehet egy kevésbé hivatalos esküvő.

Kérkedik Your Best Bits

Míg sok nő függővé válhat a hosszú úszó szoknyák ahogy öregszenek, hajlamosak nézni dátummal és lestrapált. ölelés a lába és bokája egy sokkal személyre szabott, térdig érő stílusban. Az elegáns formája teszi nézel fiatalos de mégis elegáns. elkerül boka pánt cipő, amely lehet, hogy lábad rövidebb és menj egy meztelen vagy halvány szivattyú, amely segít, hogy meghosszabbítják a lábát.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *