category

Hazafias megjelenés A Summertime

megosztása

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a közzététel tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Minden évben az önállóság napja saját ünnepi stílust hoz az élvonalba. Míg július 4-én a divat soha nem működik az Egyesült Államokban, eléri a népszerűség csúcspontját. valamint pontosan úgy, hogy van ez, ha van benne szezonalitás – meg kell vásárolni gyorsan, hogy a legjobb darabokat.

Függetlenül attól, hogy grillezsz, vagy a legközelebbi felvonulást ütközik, felfedeztük néhány imádnivaló, valamint az ünnepi americana darabokat. A legjobb rész az, hogy mindezek július 4-én 40 dollár!

Július 4-én Piknik felszerelés

Nem viselheti ezt a kivágást, ha a lefedettségre van szüksége, de az okos, hogy stílusosan kapja meg a stílusokat! Pop a szórakoztató, amerikai zászló kivágott póló ($ 16) át a bralette egy piknik, vagy hasznosítani, mint egy hűvös-lány úszás fedezi fel a strandon. Csak ne emlékezzen a napfényre, hacsak nem akarsz tartós tiszteletet a zászlóra a hátadra.

A pólót egy egyszerű denim bermuda rövidnel (25 dollár) párosíthatja. A könnyebb mosoda nyugodtabb érzi magát, tökéletes az önellátó napi piknikhez.

Horgonyozza meg a piros, a fehér, valamint a kék együttes egy ropogós, tiszta pár fehér keds. Ezek a bajnok eredetik, 40 dollárért.

Július 4-én Beach Offit

Swim Set Ez egy felszerelés is

A kevésbé praktikus hölgyek a strandon lesz felöltötte a csillagok, valamint csíkos háromszög ruha, ami mindig a hit a 4.. Azonban szeretem a tankini / úszni rövid kombinációt a végső ruhák sokoldalúságához. Vedd fel ezt az egészet a célpontnál kevesebb, mint 50 dollár. Viselje a vízben, a röplabdapályba vagy a kávézóba.

Kemény-viselő szandál

Ha hozzáad egy pár tartós szandálot világos piros, ugyanúgy készen áll arra, hogy imprimptu túrázást vegyen. 70 $, a Teva Hurricanes egy kicsit splurgy szandálokhoz azonban szeretni fogja visel rájuk. Tartsa őket napokig, amikor nagyszerű ajánlatokat kapsz a programban – fantasztikusok a könnyű túráktól a nagyvárosi felfedezésig.

Hazafias post-parti

Ha vonakodsz, hogy teljes csillagok-és csíkok menjen a félelemtől, hogy egy használó darabot vásároljon, menjen egy amerikai inspirált ruhával. Ez a gomb lefelé, fodor ujjú ing ruha egyaránt divatos valamint hazafias, köszönhetően a vörös, valamint kék függőleges csíkok. A Venus.com-on a 33 dollárért XS-ben 33 dollárért kínálja.

És a bónusz, ez a ruha fog működni mind a Hurricane szandál vagy a fehér Keds fent látható.

Amerikai tartozékok

A fontos tote

All American Hazafias Flag Tote, $ 15, Amazon

Minden ünnepi nőnek szüksége van egy tote. valamint ezen hazafias táska egy take 15 $. A kötél heveder erős, valamint a mágneses gomb tartja az esély „n végét rögzítse ezen belül tágas cipel.

A lehűlési törölköző

A szabadtéri összejövetel júliusban lehet, hogy párás, valamint izzadt. Amikor húzod egy amerikai zászló hűtő törölköző ($ 15) ki a göngyöleg, akkor valószínű, hogy a legkiemelkedőbb a vendég a bulin. A törölköző hűl 30 fok alatti tipikus testhőmérséklet, amikor átveszi nedves, csavarja ki, valamint beépülő néhányszor. kap legfeljebb két órás hűtés fellépés, valamint majd újra áztatás, valamint pillanatok alatt aktiválódik.

És itt van még egy utolsó tipp döntés, hogy mit viselnek a július 4: piros, fehér, valamint a kék zászló minták általában működnek a legjobban, mint ütős kiegészítők, párosítva egy visszafogott ruhában. Ha megy a vízbe a csillagok, valamint csíkos, csak nyújthat a többi partygoers szédülés.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *