Uncategorized

Kate Blue Catherine Walker & Séraphine Anyaság a havas Oslo érkezéskor Frissítve

Megjegyzés: Néhányan láttál, hogy ajánlás egy második közzétételét, hogy az üdvözlést és a palota érkezését követően a tevékenységeket kínálja, de úgy döntöttem, hogy megtartom Mindez egy hozzászólásban, beleértve a külső eseményeket Kate-val az új csizmákban, valamint az Alpaca kalapjában.

Kate visszatért Catherine Walkernek a Royal Tour 3. napján.

Svédországban és Norvégiában nagy hó volt, mint a herceg, valamint a hercegnő megérkezett Oslo Gardermoen repülőtérre.

Kate valamint William köszöntötte Haakon koronaherceg és Mette-trónörökös Marit.

Ebben a képen a hó érzése van az emberek Simon Perry-ből.

Kate, valamint a korona hercegnő Mette-Marit.

A mai magas tempó Oslo-ban 36 ℉, valamint szelesnek tűnt; Kiválónak kellett lennie az aszfalton.

A repülési terminál üdvözlése után a herceg és a hercegnő a királyi palotába indult.

Amikor megérkeztek a hercegre, és a hercegséget Harald király üdvözölte.

Ez az, ahol William és Kate tartózkodik Norvégiában.

A párot ugyanúgy üdvözölték Sonja királynő és a norvég királyi család többi tagja. Alul látod Kate és William, Harald király, valamint Sonja királynője.

A fotókat a madárszobában vették. Ez a palota egyik legismertebb szobája; A dekorációt úgy tervezték, hogy úgy néz ki, mint egy nyitott kerti pavilon.

Ez a fotó magában foglalja a korona herceg Haakon, valamint a Crown Princess Mette-Marit.

Ebéd után ideje volt kirándulni a Princess Ingrid Alexandra Sculpture Park. Az alábbiakban látod Princess Ingrid a Sonja királynő melletti messzire; A bal oldalon a Crown Princess Mette-Marit, valamint a Crown Prince Haakon herceg.

A kertet hivatalosan tavaly ősszel nyitották meg a 14 éves, a második pedig a trónnak. sokkal több az esti standardból.

Az ebédet követően a pár a Palota Gardens hercegnő kirándulását a Palota Gardens-ben, a Slottsparkenben, amely tavaly nyitotta meg, hogy jelölje meg a 80 éves Harald V uralkodásának 25. évfordulóját, valamint a fiatalok nevét hercegnő.

Kate, William, valamint a korona hercegnő Mette-Marit szobor nézett.

A park a gyermekekre összpontosít, valamint a palota területén található. emberek jelentések négy szobrok ezen a ponton, valamint azok „által tervezett, valamint a gyermekek számára, rajzfilm versenyeken iskolák szerte az országban.”

Itt látod a fiatal hercegnő nagymamájával, Sonja királynőjével, valamint a hercegrel, valamint a hercegnővel.

Aztán ideje volt egy sétánynak.

Inkább egy tömeg várja a Royals-t.

Itt látsz egy ajándékot a karja alatt.

Több hello!:

A WillaBout alatt, William, valamint Kate megkapta az ajándékokat a tömegből, köztük egy standard skandináv kötött kalapot piros, fehér, valamint kék, melyet a hercegnő egy oktató a tömegben, aki azt mondta: “Hittem A herceg igényelheti azt.

Kate, valamint William szinte meglátogatott háló.

Ez a legnagyobb együttműködési terület az Nordics, a ház sok induló és vállalkozók számára.

Crown Princess Mette-Marit Kate, valamint William, amint azt a képen látható a királyi család Instagram-fiókja.

Ebben a képen William herceg virtuális túrát kap a Saint Andrews Egyetemen.

Kensington Palace megosztotta a videót a Twitteren.
Beágyazott getty képekből

Simon Perry jelentések A négy Royal kipróbálta a kép kivételes tabletta nevű gadget.

Kate és Haakon korona herceg szórakozik a tabletta.

Van egy oldalsáv jegyzetünk a Norvégiában érkezés előtti eseményekről. A nap Svédországban az Uppsala Airbase-ben kezdődött, de az időjárás óta lemondott a Norvégia indulását. Sokkal többet a mindennapi levelekből:

A bejelentést a korai órákban a csütörtök reggel, Kensington Palace mondta: „Sajnos a havas időjárási viszonyok Stockholmban ma azt jelenti, hogy a TRH utazási terveket módosítani kellett. Ma reggel az Uppsala Airbase-ben elkötelezettsége nem megy előre.

A múlt éjszaka beszédében William azt mondta, hogy “várakozással” volt az Uppsala Airbase-re, egy órára Stockholmtól északra, mondván: “Az Ön biztonsági aggályaink a miénk, és ez rendkívül fontos, hogy továbbra is rendkívül fontos egyre jobban óvatosabban, hogy minimalizálják a fenyegetések.

A svéd fegyveres erők védelmi papjával való elkészült, Peter Hultqvist-t az Airbase-ből Stockholmba költözött.

Most lépünk a divathoz.

Kate volt egy új Catherine Walker kabátban.

A hercegnő visszatért egy előnyben részesített márkához a mairuha, séraphine anyaság. A Marlene-ruhában volt, a cég luxus vonala.

A darab tartalmaz egy csipke míder, valamint ujjú, fodros gallér, valamint a bilincset, a szilárd kék szoknya, fekete kárpitozás, a derék, gallér és mandzsetta, valamint egy rejtett vissza cipzár. Az anyaganyag nem szerepel a weboldalon, elképzelem, hogy a szálak keveréke.

A hercegnő az érkezéshez, valamint a hálót viselte.

És egy új pár barna csizmát a park túra számára. Maddelena és Emma4Royalnak köszönhetően Kate úgy néz ki, mint a Stuart Weitzman ötven ötven. Brand webhelye.

A csomagtartó a Russellben, valamint a Bromley-nál (455 font, körülbelül 635 dollár, a mai árfolyamon), amelyet ajánlatként írtak le “… a térd magas alternatíva az ikonikus 50-50-hez. Luxus barna velúr alacsony blokk sarka, Ezek a csizmák mélyreható védjeggyel stretch panel hátulján a tiszta illeszkedését, valamint hosszúkás alakot”.

A szoborpark néző, valamint a Walkabout, Kate viselte Lacorine “Sumac” kalapot csokoládé barna. Először is láttuk, amikor Kate januárban részt vett a Sandringham-ban.

A hercegnő vitte fekete Bayswater kuplung Mulberry a repülési terminál, valamint majd váltott a barna Muse zsák a délutáni tevékenységek. (* Köszönöm * mindenkinek, aki megjegyezte erről, elfelejtettem megadni, amikor frissítik.) Amikor megérkezett Kate-nek egy pár lány Cornelia James kesztyűt, úgy nézett ki, mint akár az Imogen vagy Beatrice stílust. Frissítés: Kate a klementin kesztyűjét viseli, hasonlóan Cornelia James; A párot januárban nagyon először látták Sandringhamban.

# 2. frissítés (február 2): Miután megkapta az összes bemenetet, és sokkal több fotót nézett, egyértelműen rossz voltam, mondván, hogy Kate csak egy pár kesztyűt viselt. Kétségtelenül a fekete cipőjét a fekete cipőjével és tengelykapcsolóval viselte a fekete kesztyűt, és aztán barna párjához átkapcsolta barna csizmájával, valamint táskájával az ebédpark, valamint a szobor park turnéja számára.

A bal oldalon, a Beatrice kesztyű, valamint a jobb oldalon, a Clementine.

Kate viselte a zafírját, valamint a gyémánt fülbevalókat, valamint a haját az érkezéskor felállt, sokat, mint a tegnapi vételre.

A délutáni eseményekért Kate a haját viselte.

950save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *