Uncategorized

Ruhát működik a 40-es évek: 5 must-have darab

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a közzététel tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Akár mászni a szakma létra egy új cég, vagy csak szeretnének maradni elegáns az irodában, hogy pontosan hogyan ruháját a munkahelyen is óriási hatást, hogy pontosan hogyan érzi magát, valamint hogy pontosan hogyan mások nézetben.

Look csiszolt, valamint a szakértői beruházás által az öt alapvető darab, amely a szóváltás ki az öltözködés reggelente.

Egy fantasztikus Kabát

ASOS árok ragasztott vászon, 135 $, ASOS.com

Egy fantasztikus szőrzet fontos része bármilyen munkaruha szekrény. Ne tönkre az teljesen húzza össze ruhát dobtak egy ápolatlan kabát télen. A diagonál mac vagy gyapjú kabát téli szezonban egy hozzáértő, valamint stílusos beruházás, amely utóbbi számos elkövetkező években.

Vigyázz időtlen teve, szürke, fekete vagy sötétkék stílus, amely nem dátum, valamint együttműködik a többi bölcs elem a szekrényben.

Ponte ruha

Colorblock Ponte köpeny ruha, $ 118, a Nordstrom

Egy elegáns váltás ruha egy sokoldalú darab, hogy minden hölgy kellene, hogy saját. Opt bélelt stílusok, amelyek nem ragaszkodnak a test, valamint a természetes anyagok, mint a pamut, selyem, vászon, továbbá gyapjú, a kényelmet.

Szuper sokoldalú, shift ruhák is felvehető blúzok, egy blézer vagy egyedül, hogy illeszkedjen a hangulat. Míg a semleges árnyalatok, mint a szürke, tengerészkék és fekete a kockázatmentes lehetőségeket teremt az üzleti környezetben, colorblock valamint a nyomtatott stílusok fantasztikus azok számára, akik a munka az innovatív ágazatokban.

póló ruha

Fekete, valamint a teve sáv póló ruha, $ 39, Dorothy Perkins

Hosszú ujjú póló ruha, $ 218, a Nordstrom

Ha a munkahelyen egy kicsit sokkal alkalmi, egy póló ruha közrefogja az egyensúlyt megnyugodott, de elegáns. Párosítva harisnyanadrág, bírósági cipő vagy bakancsok, egy póló ruha egy hagyományos, valamint kényelmes lehetőséget.

Vigyázz ruhák egy derék döntetlen hozzá értelmet úszó szövet. Öves derék fog alakja, amely megakadályozza, piperkõc stílusok néz hanyag.

Soft szabászat

River Island ujjatlan szabott Blazer, $ 90, ASOS

Árok a 80-as években veszi párnázott blézerek, valamint elektromos öltözködés 20 éves korábbi javára lágyabb szabott darabot. Nem csak jobban néz ki, a nyugodt fit valamint a lágy szövetek segítségével a legújabb ruhák sokkal sokkal kényelmesebb is.

Széles lábú nadrág, valamint a vízesés stílusú kabátok lefölözött csomók valamint dudorok így hízelgő legtöbb számokat. pár egy felhúzott blúz vagy egyszerűen cami egy nőies, a munka megfelelő megjelenés.

Chic kiegészítők

Billie és Blossom krém kő nyaklánc, $ 17, Dorothy Perkins

Mini Berners Holdall, $ 65, TopShop

Végül adja néhány karakter be munkaruha úgy, hogy egy nélkülözhetetlen darabja. Függetlenül attól, hogy egy nyilatkozatot nyaklánc vagy nyomtatott pussybow ing, a technika, hogy létre egy összetartó megjelenés garantálni van egy fókuszpontja a ruhában.

Míg munkaruha ne legyen nyűgös, vagy zavaró, egy fantasztikus tartozék, mint a selyem sál a nyak húzza az egész megjelenés együtt.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *