category

Használjon szulfát szabad samponot?

Részvény

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Az utóbbi időben sokan beszéltek a szulfát szabad sampon előnyeiről. Ha ez az első, amit hallottál róla, akkor valószínűleg azon tűnődsz, hogy “mi az üzlet a szulfáttal, és miért számít, ha ez a samponomban van, vagy sem?”

Ez a bejegyzés tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Carol lánya Rosemary menta szulfát szabad sampon Sephora, $ 13

Nos, akkor valószínűleg ismeri-szulfát, mivel ez a termék a sampont, ami a haj szappanos ha később fel is csökkenti az zsír. De, sajnos a legutóbbi vizsgálatok kapcsolódnak-szulfát más problémák, mint a száraz haj és a fejbőr viszkető és még ennél is súlyosabb probléma, mint a rák (bár a vizsgálatok még mindig folyik ennek bizonyítására.)

$ 7.99 a helyi gyógyszertáraknál

Míg akkor mindig beszéljen orvosával, ha súlyos allergiás problémák, sok esetben enyhe érzékeny bőr lehet rögzíteni váltás egy-szulfát-mentes márkájú sampont.

A szulfát szabad sampon használata hasznos lehet az Ön számára, ha természetes terméket keres. Sok színű nő is esküdött, mert segít a száraz hajban. Természetesen a szulfátmentes sampon ideális az érzékeny bőr és érzékeny hajszálak számára. A fejed karcolását egész nap valószínűleg nem ideális, tehát ha szenvedsz a nyomorúságtól, a szulfátmentes sampon lehet az út.

Figyelmeztetnünk kell, hogy a szulfát szabad sampon egészen más, amit szokott. Nem olyan, mint a szokásos samponok, és néhány hétig tarthat, hogy megszokjon. Lehet, hogy nem érzi, hogy a haja tiszta, még akkor is, ha igen. Azonban a haja még mindig karcsú, fényes megjelenést fog tartani, mint a normál sampon és a kondicionáló kombinációja.

Ágyfej szupersztár szulfát-mentes sampon, 18,56 $ az Amazon-tól

Tehát, hogy válaszoljon a fő kérdésre: “Ha szulfát szabad samponot használsz?” Azt mondjuk, hogy megpróbáljuk, hogy sok gyártó jelenleg eltávolítja a szulfátot a termékeikből. Jelenleg még azt is láthatja, hogy hirdetett (hasonló az ökológiai címkézéshez), amelyek megmutatják, hogy szulfátot vettek ki az egyenletből.

A szulfátmentes samponok termékértékelése

Tigi Bedhead Superstar sampon, 11,95 $

Ez a sampon nagyszerű a finom hajú Gals számára. párosítsuk az rajtamaradó kondicionáló puha szőr, hogy mozog. (Néha a szabadság jobb, mert nem kell attól függ, hogy az összes kondicionáló öblítse ki.)

Giovanni Tea Tree Triple Treat Sampoo, 8,49 $

A tökéletes választás, ha szereted az ökológiai termékeket. Ez a sampon is számot tarthat óriási rave a nők minden hajtípushoz és az, hogy a tapasztalatok hajhullás zuhanyzás után.

Egészséges szexi haj csokoládé szója tej sampon, 10,99 $

Szagolja az isteni, és tökéletes azok számára, akik hosszú vagy száraz hajjal rendelkeznek.

Igen vagy Nay: Ez egy igen, hogy feladja a függőségét a habosító samponokhoz, és bízzon abban, hogy kevesebb hab azt jelenti, hogy a haját megtisztítják a megfelelő módon.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *