category

Törje meg a nyelvi akadályokat ezzel az utazó pólóval

Az utazó pólók ikonspeak által
A független póló márkák folyamatos böngészésem során találkoztam egy olyan módon, amely megkülönbözteti magát egy hasznos, jól teljesített és sokkal több, mint bármi mással, a szükséges formatervezéssel. Ez egyike azoknak a dolgoknak, amelyekre mindig szüksége volt az életedben, azonban soha ne ismerje fel, amíg nem találták ki.
Biztosítom neked az utazó pólót, az IconSpeak által. Körülbelül egy évvel ezelőtt az egész város beszéde volt, egy termék, amelyet a CNN, a Huffington Publish, valamint a National Geographic tárgyalt. Tehát bocsásson meg, ha már megérted róla. Annak ellenére, hogy ez a póló olyan nagy, hogy biztos vagyok benne, hogy nem bánja az emlékeztetőt.

Az Iconspeak, amelyet két srác alapított, egy utazó álma valóra vált az egyszerűségnek és termékeik hasznosságának köszönhetően. Azonban mindent elindítottak az utazó póló. A 39 szükséges ikonnal ez a póló az üzenetét átadja, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon. Ez egy kellemes nyelvi osztály azoktól az emberektől, akik megértik, hogy könnyű dolgok kötelesek vagyunk. Gyorsan kapcsolatba léphetünk egymással univerzális szimbólumokkal. A koncepció olyan egyszerű, ez zseni!

A póló végül annyira kiemelkedőnek bizonyult, hogy most speciális városi kiadásokat kaphat, olyan fővárosokra, mint a Tokió, London, Berlin, valamint Párizs. Ha ez nem elég, akkor menjen vadul, és válasszon egy telefonos tokot, egy táskát vagy egy pillanatnyilag.

Így. Többé nem kell magával vinnie ezeket a buta nyelvi útmutatókat. Többé nem kell aggódnia egy sérült autók és teherautók miatt, vagy eltévedni egy külföldi városban. Amellett, hogy kérjük, hagyja abba a kezét, mint egy őrült ember, és megpróbál útmutatást kérni. Csak mutasson a pólódra.

5/5 (1 áttekintés)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *