category

Költségvetési sminktermékek az Rs 500 -ban

Gyakran nézzük meg a csillagokat, valamint a fényes magazin babákat, azon gondolkodva, vajon valaha is olyan nagynak nézünk ki, mint ők. Amellett, hogy megvizsgáljuk az általuk használt kozmetikumokat, az egészségügyi gyógyfürdő -terápiákat, valamint a holisztikus kezeléseket, valamint az általuk átesett holisztikus kezeléseket, valamint a költségek a gondolatokat, valamint az általuk használt termékeket. A program Sridevi ebben a korban bomba néz ki, és minden héten fizethet az egészségügyi gyógyfürdőért, valamint a test polírozási kezeléseit, azonban meg kell akadályoznia, hogy felidézzen, mint dívaként? A napi megjelenésnek, az ünneplésnek vagy akár az elegáns koszorúslányoknak nem kell dráganak lennie. Ha megérti, hova fektetheti be a pénzét, valamint a legjobb módszert is, akkor csodálkozna a smink alapjai, amelyeket az INR500 alatt vásárolhat! Ennek a komponációnak a címe tehát nem félrevezet, itt van öt alap, amelyeket megvásárolhat, és felhasználhat az INR500 alatt!
[Olvassa el még: A világ legfinomabb varázsamárkait költségvetés alatt]

Az intenzív szemért
Rengeteg E -vitaminnal díszítve, amely megnyugtatja a bőrt és a szemét is, miért töltsön el egy bombát a Kohl -ra vagy a Kajal -ra, ha márkákat használ, ugyanúgy költséges, amikor pontosan ugyanazt vásárolhatja meg. Melyik márka ez? A Lakme Kajal 2 g ilyen vétel az INR 63 -on! A szemed biztonságban van, és intenzívnek tartja, valamint a megjelenés tartós is.
Forrás: Flipkart.comblush kötelező
Mit csinálsz, ha elfogy az elpirulás, és a zseb nem olyan kövér, hogy újat válasszon? Éjszaka kölcsönkérjen, vagy csak egyáltalán ne használjon semmilyen sminkt? Ne vezesse magát őrültséggel, mert nem befolyásolta a rózsás arcát, és fektessen be a svájci Charm SB-Blusher laza porba (Hotpink3). Ez egy olyan termék, amelyben minden bizonnyal elégedett lenne, valamint a pontosan ugyanazon INR 129 költsége, inkább egy lopás a rózsás megjelenéshez, nemde?
Forrás: flipkart.com [SC: MediaD]

Az arc alapja
Mivel szűk költségvetéssel rendelkezik, ez nem jelenti azt, Atletico Mineiro Mez hogy valóban veszélyezteti a felhasználandó alapok magas színvonalát. Vannak olyan neves márkák, amelyek elegáns kozmetikumokat kínálnak, hogy illeszkedjenek a kézitáska húrokhoz, a Nature’s Essence Instagalm HD Powder Cream alapja az INR 120 -nál erősen és hosszú ideig tartja a megjelenést, fényes és sugárzással is. Ott megy, a bázist olcsó, valamint magas színvonalú biztosíték érdekében készítik, és a bőr kockázatmentes tartása érdekében is!
[Olvassa el még: az alapítvány hack -oknak kell tanulnia]

Forrás: flipkart.comcompact por a megjelenés lezárásához
A megjelenést áttetszővel vagy kompakt porral lezárja, amely az Illighinate ütést eredményezi, minden PYT álom. Ugyanakkor a mai napon a neves üzletből származó kompakt porok költségeit, valamint bizonyos esetekben frusztrációval búcsút kell mondanunk a csodálatos dívákról, amelyek mindannyiunkban maradnak. Ne hagyja, hogy ez legyen a történeted, válassza ki a Lakme Glow Skin Tone Compact – 9 ml az INR 104 -nél, hidd el nekünk, amikor kijelentjük, hogy a megjelenés hollywoodish lenne, amikor ez a kis bites doboz kinyílik, akárcsak a varázslat.
Forrás: flipkart.comlip balzsamok fényes ajkakhoz
A meztelen matt megjelenés az ajkakon jelenleg be van kapcsolva, valamint a nappali kopáshoz, ahelyett, hogy a malomfutó lass fényes és színes árnyalatokkal (az estére szánt), viseljen gyógynövényes ajakbalzsamot gyümölcs ízű. Az ajakbalzsamok au naturale nemcsak meggyógyítják és megnedvesítik az ajkak bőrt, ugyanakkor az ajkakat is lágyan és gyönyörűnek tartják, hogy AZ Alkmaar Mez bármi másnap is nézzen. Vigyázzon itt, valószínűleg csábítónak érzi magát, hogy folyamatosan nyalja az ajkát, miközben munkahelyen van, főiskolán vagy valakivel a filmben. Próbálja ki a Jocose bio -tápláló ajakbalzsamot (4 Watford FC Mez g) az INR 45 -nél, és hogy ezek az ajkak beszéljenek!

[Olvassa el még: Pontosan hogyan lehet megakadályozni a vörös rúzsod elmosódását]
Forrás: A Flipkart.comit időbe telt, de megéri, hogy ez a rigmarole felfedezte Önt a legjobban, valamint a rendkívül megfizethető öt smink alapot, hogy kitöltse a hiúságát. Hadd értsük meg a gondolatait is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *