Uncategorized

A hercegnő beszél ápolók arról, hogy létfontosságú szerepet

A hercegnő beszélt ápolók a Midlands ezen a héten.

Ő beszélt az ápoló egyetemi kórházak Coventry és Warwickshire NHS Trust, ahol több mint 2400 ápolók és szülésznők alkalmazunk. A világ első COVID-19 vakcinát egy matróna a Trust, lehet Parsons. alább látod Ms. Parsons, amely az első vakcina 90 éves Margaret Keenan december 8-án.
Beágyazni Getty Images

Ms. Parsons is adott Margaret Keenan a második adag vakcinát december 29-én.
Beágyazni Getty Images

Hívás közben Kate azt mondja: „Hallod, újra és újra a csodálatos dolgokat, ápolók fel és le az országban csinálnak – megy az extra mérföldet. Ez a dolog, hogy nem része a képzési […], de a dolog, hogy jön a szíved, és úgy gondolom, hogy az, ami számít annyira most: ezek jócselekedetekért a betegeknek, amit keres után.” Itt a videó a hívást Kensington Palace.

A hercegnő beszélt a létfontosságú része ápolók játszanak a fertőzés leküzdésére, különösen a vakcina kiépítése. Ő beszélt Caroline Rudd és Judith Smith, két nyugdíjas ápolók, akik először találkoztak ápolók képzése vissza 1978-ban két visszatért a NHS segítséget oltásokat otthonokban. Azt mondta a hercegné büszkék voltak, hogy válaszoljon az NHS az emberek újra csatlakozzon a munkaerő és segítséget nyilvánított vakcinákkal. Még több a Mirror története:

„Kéne, hogy visszavonult, hagytam ápolási három évvel ezelőtt 40 évvel a NHS, de amikor a járvány jött szükségét éreztem, hogy jöjjön vissza, és én jelenleg részeként oltások csapat végre közösség.”

Beaming Kate azt mondta neki: „Jól számára jön vissza!”

Talán emlékeznek, hogy Kate királyi pártfogója Nursing Most egy kampány létre, hogy növelje a nővérek világszerte, miközben lehetővé teszi számukra, hogy nagyobb szerepet abban, hogy az alapvető egészségügyi döntések. Azt jelentette, mint a védőszentje a február 2018; Itt látni beszélt a programot.

Abban az időben ő beszélt arról, hogy miért Nursing most fontos neki.

Ez a kampány sokat jelent nekem személyesen. Dédanyám és nagyanyja mindketten önkéntes ápolók … ők tanultak volna első kézből származó dolgozó önkéntes támogatás leválás és a Vöröskereszt a gondozás és az együttérzés, hogy néha csak a nővérek tud nyújtani.

Nursing most is azon dolgozik, hogy „engedje el a potenciális ápolók szállít általános egészségügyi lefedettség; javítsák a nők életét; erősítik a helyi gazdaságot.”

Ha a háttérben a videó másképp néz ki a többiek azt láttuk, hogy azért, mert ez volt a lövés Sandringham. több ebben Tweet Rebecca angol a Daily Mail.

Most mi nézd meg, mi Kate viselt ezt a hívást.

Nos … .a legjobb, amit tehetek ezen a ponton tehát úgy tűnik, a hercegnő volt rá Simone Rocha fülbevaló, lásd az alábbiakban a kopott más alkalmakkor.

Úgy tűnik, ő is rajta egy új nyakláncot. Ami a fehér inget és fekete blézer megy, nem látom elég részletesen a videót, hogy megpróbálják azonosítani őket. Én folyamatosan keres egy jobb minőségű változata a videót, de nem vagyok optimista.

Nyaklánc UPDATE február 10: Kiderült, a darab valószínűleg mint a kerek Stilla Lapis lazuli Medál Nyaklánc ($ 220) származó Astley Clarke.

Még több termék leírása: „ez a demi-finom Stilla drágakő medál jellegét meghatározza egy magával ragadó asztalra vágott lapis lazuli drágakő, meg 18 karátos sárga arany, aranyozott ezüst, és használ egy látvány a beállítást, ha az egész kék drágakő és megmutatni, hogy bonyolult szépen. Ez drágakő medál elkészült egy aranyrög részletekre, és aláírását Astley Clarke csillag-set lapis lazuli tag.”

Ez volt az egyik darabot javasolt egy korábbi bejegyzésben, de néhányan közülünk nem vette észre, hogy kék volt; azt hittük, hogy fekete. A frissített tartalom a nyaklánc ebből február 10 üzenet.

Itt van a teljes videót; fut körülbelül 04:40.

KAPCSOLAT:

Tudjon meg többet az etetéshez most a szervezet honlapján itt; A Facebook oldal itt van; A csoport Twitter feed van.

A Mirror története Russell Myers van; Szia darab Danielle Stacey van; A napi Mail cikk itt.

15Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *