Uncategorized

Lenyűgöző akvarellfestmények: Mary J.

Mary Jones – Figyelemre méltó akvarellfestmények

Mary Jones, más néven akvarellként ismert, olyan művész, akire az Etsy -re botlottam. A szenvedély, amelyet ezen akvarellfestményekbe tesz, nagyon lenyűgöző. Munkája tele van fogva tartott részletekkel, egyedi palettában. Még a finom részletek is elég puha szélekkel rendelkeznek, amelyek megmutatják, milyen jó technikája van. Minden festménynek megvan a saját története, amelyet akvarell művészet fejez ki.
Inspirációja a természet iránti szeretetből származik. Láthatjuk, hogy munkája békés légkört teremt, amely hasonlít egy meleg nyár által létrehozotthoz. Noha a festmény úgy tűnik, hogy csak foltok és foltok, amikor közel állsz hozzá, a minták önmagukban gyönyörűek, tele színnel, intenzitással, telítettséggel és textúrával. Festményei a galéria minőségi Giclee nyomata a természetes fehér, matt, 100% pamut rongyra, savra és a teljesen ingyenes archívpapírra, az Epson Pro professzionális nyomtatókkal és a kiváló minőségű tinták felhasználásával, 80 éves garanciával. Minden nyomtatást kézzel testreszabnak, és megvásárolása után készítik, fehér szegéllyel a keretezéshez. A festmények az A2 -től A5 -ig terjedő méretek tartományát tartalmazzák.
Az első vásárlással speciális * köszönöm * kedvezményes kuponkódot kap 15% -os kedvezményért! Még ennél is többet vásárolhat, és ingyen kaphat 1 -et. Minden nyomtatás 15 dollárba kerül, és világszerte szállít.
Kattintson az alábbi képekre, hogy az Etsy -en lépjen, és vásárolja meg festményeit!

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *