Uncategorized

Frissítve! 8 Inspiráló Streetwear Blogok

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Beragadt a szekrényben, és kíváncsi, hogyan kell cefre fel a ruhákat a friss változás? Kíváncsi, milyen ember visel az utcán? Kell egy új spin a legújabb divat? hogyan működik egy kis inspirációt a világ legjobb utcai blogok hang?

Ez a bejegyzés tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Egy jó streetwear blog nem sokkal több, mint inspirálja, amit viselek. Azt is kielégíti én késztetést bámészkodásra. Ez talán a Frenchie bennem, de nem tudtam egész nap egy szabadtéri kávézóban megfigyelni az embereket, és iszik kávét, amíg az ideje, bort. de mivel nem igazán tudom megúszni ezzel, hogy a napi, én viszont a streetwear blogok kaparni, hogy viszket az ember / style-nézés.

Íme 8 street-style blogokat szeretünk.

Legjobb Streetwear Blogok

1. Hypebeast

Hypebeast lefedi a legmenőbb ruhák, kiegészítők és még poggyász, hogy a mai trendeket megy gaga számára.

2. Lurchoundloves

Befolyásoló Charlotte Buttrick a Lurchhoundloves borító főutcán trendeket és a stílus útmutatás a mindennapi hölgy. olvasni kell, hogy a megjelenés a nappali, hogyan kell viselni a blézer a tavasz, és megtudja, melyik semleges Zara meg kell befektetni most.

3. Ez az én Kedvesem

A divat oldalának Ez az én Kedvesem képeket tartalmaz, street style néz ki Seattle. használható, mint azt használja Pinterest vagy Instagram – böngészhetünk és kap ihletet. Nem fogsz találni bekezdései stílus útmutatást itt, de akkor mi a csodálatos kukucskál Seattle visel ebben a szezonban.

4. stílus Du Monde

Stílus Du Monde 2008-ban alakult a díjnyertes fotós Acielle. Ő utazik divat héttel a világ minden tájáról, hogy rögzítse gyönyörű utcai néz ki a tömegből azt. számíthat lenyűgöző fotó nagyon divatos emberek.

5. A Sartorialist

A Sartorialist – blogger / fotós Scott Schuman – járja a világot, egy kamerával, hogy nekünk egy kis ízelítőt a street style Lengyelország Kínába. Munkája szerzett neki egy szép összeg a figyelmet, és a siker; Egyes darabjai része az állandó gyűjtemény a Victoria & Albert Múzeum és a Tokyo Metropolitan Museum of Photography.

6. Sneakhype

Sneakhype, mert akkor nem csinál akkor az igazságosság, ha nem kapsz legalább egy utcai stílusú blog, hogy van egy cipő-fókusz. Lehet kap megzavart Sneakhype egyéb témákról, mint a videojátékok, a zene és a művészet.

7. A frissesség Mag

Frissesség Mag ad linkeket mindent elképesztő származó ruhák, cipők, kiegészítők és történetek is. 2003-ban alapított, a honlap egy élő enciklopédia minden dolog kultúra.

8. lövése Street

Shot az utcán következik Lizzy Hadfield körül a divat és az utazás utazások. Van egy elegáns és klasszikus stílus és a fényképezés gyönyörű. nézd meg a blogján, ha szüksége van egy emlékeztetőt, hogy egy csendes stílust lehet hangosabb, mint egy merész egyet.

Ha lemaradtál a streetwear blog vagy a kedvenc utcai blog, tudassa velünk a magyarázat!

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *