Uncategorized

Hogyan vásárolhat nedves tömítés

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Mielőtt állandóan 21, valamint Charlotte Russe hatalmas, a fiatal, a takarékos shopaholics hatalmas, a nedves pecsét szolgálta a kortárs divatokat a tömegek, valamint még mindig a trendeket ma sok bevásárlóközpontba hozta. Séta a boltba, valamint a stílusok tömbje, kedvezményes kiegészítők állványok, valamint a tartozékok elhagyhatják a fejét, ezért nézd meg ezt a praktát, hogy pontosan hogyan kell vásárolni útmutatót, mielőtt a kiskereskedőbe lépne.

Ez a közzététel tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Hogyan vásárolhat nedves tömítést

Ismerje a branda nagyszerű módszer terjedhet ki a célközönség bármilyen kiskereskedő, hogy megnézzük a modellek, akik a helyzet a nedves Seal, úgy tűnik, hogy a funky 17 éves lány egy fáklyát a trendeket. Ez egy üzlet a fiatalos, valamint szórakoztató, nem pedig a komoly, valamint a szakember számára. A márka központja Kaliforniában, valamint a varázsa rendkívül West Coast, bohém stílus, nagy bánik könnyen-to-wear, valamint alig látható darab. Ha a nedves pecsét nem inkább a csésze tea, próbálja meg a vállalat más kiskereskedelmi láncát: Arden B. A ruhák többet fognak költözni, de a némileg érettebb közönségnek, valamint a magasabb minőségű ruhákkal büszkélkednek.

Szüksége van farmerekre? Higgye a blink.wet tömítés óriási választást hordoz a farmer, a szoknyáktól, rövidnadrágra a levágott, vékony, valamint a boot vágott stílusok. Ők hívják a gyűjteményüket “villogni”, valamint tetszik, mivel vannak vágások, valamint mosás minden testtípus, valamint íze. valamint nem fáj, hogy ők ára olyan alacsony, mint 15 $.

Hacsak nem szezonális, átugorja a salesthe eladási állványokat nedves pecsétben tele van sérült ruhákkal, valamint a sajtos kifejezésekkel, mint a “senki sem emlékszik a szép lányra”, és “a barátnőm vágó, mint a tiéd.” Ezek az elemek alig érik el a 8 dollárt, vagy úgy, hogy mindenkor, amikor egy ideig szerencsés lesz a szezonális tárgyakkal: fürdőruhák 15 dollárért, ékekkel 16 dollárért, valamint más szezon kincseket is. Ha nem olyan divatos, menjen előre, és megvásárolja ezeket, majd tegye el őket a jövő évig. Hosszú távon megmentheti a hatalmas dollárt.

Vásároljon barátaival! Előnyben részesített dolog a vásárlásról a Webleal.com-on nem az online kizárólagosság (bár szeretjük ezeket a maxi ruhákat). Ez a webhely funkciója a Barátok vásárlásához, amely lehetővé teszi, hogy beszélgethessen, mutasd meg a cselekedeteket a barátaidnak, valamint az igazi időben. Ez a tökéletes módszer, hogy az online élmény vásárlásának társadalmi elemét hozza létre. Zseni.

Legyél divat insider.Ha, ha gyakran vásárolsz nedves pecsétben, akkor fantasztikus ajánlatokat szerezhet a Fashion Insider kártyával. Ez 20 dollárba kerül, ezért nem javasoljuk az egyszeri nedves tömítésű vásárlók számára, de azok, akik hűek a márkához, 20% kedvezményt, exkluzív ajánlatokat, személyes értékesítést, valamint 10% -os ígéretet élvezhetnek minden egyes vásárlás egy évig.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *