category

Szentimentális gifting – állítsa be, hogy mit jelent az idén

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a közzététel tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Vegyes érzésem van a szentimentális giftingről. Szeretem amely egy ajándék, hogy tényleg értelmes, de küzdök felfedezni a pontos dolog, amit elképzelt. valamint úgyhogy fordulni Pinterest a ravasz, kézzel készített lehetőségek – amely indul ambiciózus elképzeléseket szellemes vendégkönyvébe, valamint kézzel díszített sál valamint aprólékosan felépített ékszerek.

De az igazság az, hogy tegyen egy szabadságot az élet, hogy minden ravaszsága tenni, mielőtt a nyaralás. A korlátozott költségvetési eszközökkel, idővel és innovatív energiával, végül a bevásárlóközpontban, a személytelen illatú lotionok böngészése, valamint a matchy-and-sál készletek.

Ebben az évben, csináltam egy indítvány elején: nem sokkal illatosított testápoló ajándékokat! Csatlakozz hozzám? Készült ki az egyszerű és megfizethető, szentimentális ajándékötletek, a Readymade-tól kézzel készített.

Ó, valamint a spoiler riasztás! Ezek valódi ajándékok az életemben való valódi emberek számára. Ha a listán tartózkodik, hagyja abba az olvasást, ha nem tetszik a meglepetés.

A gyors, egyszerű és ideális ajándék: varázsa

A varázsa az utóbbi években feltárja magukat. amikor a cifra kar édességet a nagymama, aki viselni is sok rúzs, varázsa már hip valamint trendet. Chamilia az én ékszer-ajándékötletek, mivel a darabok mindig kiváló minőségűek, valamint szépen tervezettek. A Chamilia.com számos lehetőséget fedez fel, de kettőt szeretem a Chamilia Petite Charms, valamint a Chamilia ábécé lemez varázsa.

Chamilia ábécé lemez varázsa, $ 30, valamint Chamilia Petites Charms sugárzik és hisz, 25 dollár

Bolt a koszorúslány ajándékokhoz (nincs szükség gyűrűre!)

Ha olyan ajándékot választ, amelyet testreszabhat, bolt a koszorúslányok ajándékaihoz. Azok a darabok, amelyek a koszorúslány ajándékokként piacra kerülnek, jellemzően megfizethetőek, valamint a személyre szabásra tervezték.

Gravírozott rúzsok, 12,95 $, Kreativearth az Etsy-n

Ez a rúzs helyzet célja, hogy a koszorúslány első nevét rajta. Azonban, ha megnövelik a nevet, akkor mindenféle szót akarnak, amit akarsz: szerelem, hit, erő, lehetőségek, swagger. Jó szórakozást vele!

Ha kétséges: használja a Sharpie-t

A színes vagy fémes sharpie elfordíthatja a kávé bögréket, valamint a desszert lemezeket hosszú távú, valamint különféle műalkotások. Freehand egy szót vagy idézetet, ha bátor, vagy használsz egy stencilt, és töltse ki a terek egy gyönyörű, művészi ajándékot, amely 100% egyedülálló.

A sharpie bögre projektem

Körülbelül 4 dollárért vettem a bögrét a Walmart-nál, valamint a gyermekem felszabadította a felírtát egy fémes Sharpie-val. A festék a helyén marad, ha süssük 30 percig – lásd a teljes bemutató itt.

Ugyanígy hasznosíthatja a Shockies-t, hogy falat készítsen!

Ha olyan ajándékot választ, amely kevésbé törhető, próbálja meg dolgozni a Sharpie mágiáját egy darab fa vagy akár képpapír, valamint egy jó képkeret.

Wordsmithing bölcsesség

Néha a legjobb testreszabható ajándék felfedezése az egyszerű rész. Akkor letette a legjobb szavakat, hogy személyre szabhassa. Nem vagyunk mindegyikük, végül is, valamint a szavakat együtt, hogy valami értelmes legyen.

Gravírozott óra, 52 dollár, innovatív hasznosítása Tech az Etsy-n

Személyre szabott sál, $ 49, THECOZIECOVER az Etsy-n

Hosszú távú párna, 38 dollár, Finchandcotter az Etsy-n

Az első nevek, valamint a kezdőbetűk nagyszerű készenléti lehetőségek, természetesen. Mindazonáltal fokozhatja a személyre szabási játékot ezekkel az ötletekkel:

Fontos dátumok (születésnapok, évfordulók, személyes mérföldkövek)
Dalszövegek
Idézetek
Helyszín, valamint a ház referenciái (térképek vagy koordinátái az ajándékozó előnyben részesített helyén)
Könyv, valamint szent bibliai járatok

Melyek az idei legkiválóbb szentimentális ajándék ötletei? Megosztás a megjegyzésekben!

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *