category

TO-DIE-DIE-for Spring

részvény

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a bejegyzés tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Pucker fel hölgyeim! Idén tavasszal, vannak rengeteg a gyönyörű színekben ajak, hogy megpróbálja. Függetlenül attól, hogy előnyben részesíti a finom és klasszikus árnyalatot, vagy élénk és emelő árnyalatokat, ezek a trendi árnyalatok nem fognak csalódni.

Tehát mi teszi a tökéletes ajak színét 2015 tavaszához? Talán valami puha és édes, mint a meztelen rózsaszín rimmel londoni rúzs, amelyet Zooey Deschanel viselt.

Ha szüksége van valami kis rózsaszínre, az új szezon tiszteletére, fontolja meg a Rouge Dior ajak színét a tulipán rózsaszínben, gyönyörűen viselve Charlize Theron.

Itt van egy pillantás más forró színekre, hogy megnézze ezt a tavaszi szezont.

7 fav száj színek tavasszal

Könnyed rózsaszín

Kezdje el a friss szezon kezdetét egy fényes pop színnel az ajkán. Lanôme “Shine Lover” élénk ragyog rúzs könnyedén rózsaszín csak az árnyék, hogy kickstart a tavasz. A ragyogó rózsaszín árnyalat produkál élénk csillogást és a puszta célba, miközben a száját egy lökést hidratáció jelenléte miatt a rózsa de muscat olajat a botot.

Angyali meztelen

Valami puha és természetes, válassza ki a torte Amazoneni vaj rúzsát angyali meztelenül. Ez a krémes hidratáló rúzs gazdag színt kínál, amely kiegészíti a bőrt hangot, és tökéletesen krémes ragyogást hagy. Tartalmaz hidratáló összetevőket, mint a Shea vaj, és nem tartalmaz káros összetevőket, mint például a parabének és a ftalátok.

Bouganville

Bougaville egy lenyűgöző ajakszínt által Dolce & Gabbana klasszikusnak krém Rúzs vonalon. A szemet gyönyörködtető mély fukszia színe merész, mégis ultra-nőies. Fontolja meg, hogy a magabiztos szín viselése bármilyen formális eseményhez, hogy húzza meg a megjelenését. Bouganville a színárnyalat, hogy megpróbálja a nőket, akik nem félnek egy kicsit.

Tangerine pop

A tangerin a piros és narancssárga árnyalatok csábító együttműködése, tökéletesítése a tavaszi pout. Ha fel a kihívás, próbálja az Ön szezonális szekrény Tangerine Pop – a „Pop of Passion” Lip Balm Oil által bareMinerals®. A rúzs tartalmaz egy olajban gazdag képletű sűrű E-vitamin, amely segít táplálják az ajkak.

Liguria

A Liguria krémes karamell árnyalatú Nars a puszta rúzs vonalban. Ez a gazdag karamell színe kissé puszta, de elhagyja a tartós ragyogást az ajkán. A nars puszta rúzsok könnyűek, könnyen csúsznak, és olyan klímabereveréket tartalmaznak, amelyek segítenek az ajkak hidratálásában és védelmében.

Szürreális nap

Ha merész, akkor a tiszta szín irigység ragyog a szürreális napban, a szín az Ön számára. Ez az ultra-fényes árnyalat az Estée Lauder által egy forró korallszín, amely azonnal megvilágítja az ajkakat, és felhívja a szemet a szájba. A krémes formula Könnyedén felvihető gyönyörűen megformált ajkak és színes egész napon át tart.

Alig ott

Elizabeth Arden klasszikus tavaszi rúzsot, lenyűgöző színű hidratáló rúzsot mutat be matt árnyalatokban. A szín, alig ott van egy intenzív matt árnyék, amely simán megy, és selymes felületet hagy. Mindegyik rúzs ebben a sorban nedvességgel gazdagított pigmenteket tartalmaz az ajkak állapotának és védelme érdekében.

Ez a tavaszi szezon, sport néhány új színek az ajkán. Ezek a tavaszi árnyalatok azonnal megvilágítják a mosolyt, és készen állnak arra, hogy stílusosan kezdjenek egy új szezont.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *