Uncategorized

Ne dobja el ezeket a hagymabőröket; Így van!

Mit csinálsz mindig a bőrrel, miután a hagyma szeletelt és főzött? Cél a szeméttáskánál, és jól dobja el őket? Megértette, hogy előállíthatja saját komposztját hagymabőrrel a konyhai kertjéhez? Használhatja a wellness és a fellebbezési igényekhez is! Nézd meg:
A hagyma bőrének előnyei
Fogadjunk, hogy nem érted, hogy a hagyma, valamint a bőrük nagyon előnyös a testünk számára. Van quercetin-antioxidánsuk, amely olyan szer, amely segíti az allergiákat, és ezen okból is a test kritikus vegyülete. A hagymabőrök fogyasztásakor elősegíthetik a kardiovaszkuláris rendszert, hogy erősek maradjanak, és minimalizálják az agyi betegségek veszélyét. Ezen túlmenően a hagymabőröket úgy értik, hogy elősegítsék a rossz koleszterin és a vérnyomás csökkentését, a gyulladás elleni küzdelmet, az izom fokozását, a szorongás kezelését, valamint a rákos sejtek egyes formáinak megölését. Vigyázzunk nagyszerűen a sokféle előnyre:

Amikor hagymás bőrrel főz, a mikroválási tápanyagok, valamint az abban felfedezett szempontok az emésztőrendszer tisztításában is felerősítik az étkezés ízét.
Ha a bőrének bőrpír és rovar harapási jelei vannak, akkor a hagyma bőrét óvatosan, napi kétszer vagy háromszor is meg lehet dörzsölni, valamint Sporting CP Mez a gyulladást letartóztatják. Ugyanígy megteheti az infúziót azáltal, hogy a bőr vízbe forralja, és a folyadékot üríti. A mosoda az érintett terület azonos, valamint az idő eredményeit is látható.
Legtöbben izmos görcsökből származnak. A gyógyítás gyógyításához használjon egy teáskanál hagymabőröt egy csésze meleg vízben, és lehetővé tegye az áztatást. Igyon ezt a vizet minden este vacsora előtt, és pontosan élvezze, hogy az izomtömeg -görcsök hagyják jól.
Ha elegáns színezed a haját lila-vörös, és nem akarja előzetes világítani a hajat vegyi anyagokkal, akkor megteheti, hogy a hagymabőrök pasztáját készíti, és felhordja azokat a hajra. Ez egy pillanatnyi hajfestési módszer lenne a kívánt szín megszerzéséhez, anélkül, hogy később aggódnia kellene a hajkárosodás miatt.
Az egészséges kenyér sütés házban is elvégezhető, a hagymabőrök felhasználásával a kenyér tésztában. A bőr sült, és segíti az allergiák és a betegségek elleni küzdelmet.
Minden olyan személy számára, aki pustuláktól, papuláktól, forrásoktól, gennyektől, valamint a második szakasz bőrbetegségeitől szenved, felhasználhatja a hagyma bőrpaszta és az olívaolaj keverékét (1: 1), valamint Atletico Madrid Mez pontosan ugyanazt alkalmazhatja. az érintett zóna. Ez úgy működik, mint egy kenőcs, és öt percig a bőrön kell tartani, mielőtt hideg vízzel mossa le. Tartsa be ezt naponta kétszer.
Bárki, akinek bőrproblémái vannak, mint például a rák, valamint a harmadik szakaszban lévő bőrbetegségek, felhasználhatják a hagyma bőrpaszta és a kókuszdióolaj keverékét a terület kiszáradására, valamint a bőr gyógyításának elősegítésére.
Készítse elő a hagymadestéket egy csésze meleg víz keverésével a hagymabőrrel. Mossa meg az üzletet, valamint a hajat ugyanolyan húslevestel, amikor egy nap, és öblítse le a Rosewater -t. Fogadunk, hogy nem követelné meg az erőteljes hajkondicionálókat, valamint a bőrkondicionálókat a lágyság érdekében. Bármennyire is az első mosodat, általában úgy, mint te, és használja a húslevest. Pontosan ugyanez vonatkozna a bőrére is.

Diy hagyma bőr, valamint otthoni hajkezelés!
Ne pazarolja a pénzt a költséges bőrápolási termékekre, nem akkor, ha a házból készült házban használhat egy csomagot. Egy evőkanál gramflour, valamint hagymás bőr, mindegyik teáskanál joghurtot TSG 1899 Hoffenheim Mez pasztává kell készíteni. Vigye fel a bőrére, majd várjon tíz percig. Mosodjon le meleg vízzel, majd szárítsa meg. Kockázatmentes ezt a mindennapi betartani.

[Olvassa el még: hagymalé a hajnövekedéshez]
Forrás: PinterestWhat Ha az a helyi kezelés, amelyre bombát töltött, nem az Ön javára működik? Használjuk a hagymabőröket inkább neemolajjal, valamint paradicsommal. A neemolaj csökkenését fél evőkanál paradicsompasztával, valamint a hagyma bőrpasztával össze kell keverni, és felhasználni kell a kitöréseknél. Tartsa fél órán keresztül, majd óvatosan mossa le. Tegye ezt, mielőtt éjszaka aludna, ez segíti a pórusok megtisztítását, és meghúzza a bőrt.

Ha unatkozik a hajvékonyító saga -ról, akkor itt van, amit megtehetsz. Készítsen egy pasztát a hagymabőrök és a méz felhasználásával. Keverje össze jól, és alkalmazza közvetlenül a gyökerekre, és óvatosan masszírozza a fejbőrbe. Hagyja be egy vagy több órát- egy éjszakán át a legjobb. A bőrben lévő kén a vitaminokkal táplálja a szőrtüszőket, míg a méz elem hidratálja a fejbőrt, és táplálja a szőrtüszőket is. Utána mosás, és pontosan élvezze, hogy egy hónap múlva a haja újjászületik!

[SC: MediaD]

Most eldobnád a hagymabőröket? Nem hiszünk így!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *