Uncategorized

A sortprice.com keresője alacsony árakat talál, de hibákat

oszt meg

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a bejegyzés az Affiliate Linkekből állhat. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

A sortpris.com egy másik bevásárló keresőmotor (nézze meg a 15 legjobb ár-összehasonlító oldalakat), amely biztosítja az ár összehasonlítását (például a PriceGrabber.com-ot) a vizuális termékmegjelenéssel (mint a hasonló). Ők ötéves évfordulójukat ünneplik egy új “továbbfejlesztett elrendezés gyorsabb elrendezésének” kiadása a termékek, az előfizetői hírlevél, a népszerű termékek és keresések listájának, valamint a frissített termékértékek listájának.

Íme a felülvizsgálatunk.

A kereső: Egy gyors keresés útján Sortprice.com, a népszerű „Paige Denim Laurel Canyon, Lagoon” farmer eredményezett két találatot, és az alacsony ára $ 157.00 útján nem nagy áruház. Egy hasonló keresési révén a Google kereső Termékek eredményezett sok sokkal több találat, de ugyanolyan alacsony ára $ 157, ugyanabból a boltban. A korlátozott eredményeket lehet egy jó dolog, gyakran Google visszatér túl sok eredménye, és így nehezebb kitalálni, hogy melyik boltba menni.

Az egyéb széles körben elérhető termékek több keresése azonban nem találta meg a sortprice.com pontos mérkőzését. Példa: Míg a Google-termékek felvették: a “Michael Kors Berkeley” kifejezéseket nem találta meg a sortprice.com Sandal-t, de a Google segítségével különböző árakat és változatokat talált. A sortprice.com keresőmotorja képes megtalálni a legalacsonyabb árat, de nem rendelkezik a Google termék keresőmotorjának szélességével, amely a keresési kifejezések megtestesülését eredményezheti erőteljes szóalapú motorján keresztül.

Egy utolsó termékkeresést végeztünk, amely feltárta a problémát: A sortprice.com motorja kitalálja a keresési kifejezés termékkategóriáját, és zárja le a kategóriákat, amelyek jól vannak, amikor kitalálják az ideális kategóriát. Amikor kerestünk „Miz Mooz” az aranyos indie cipő márka, a motor már csak termékeket a „Missouri Mizzou” Tigrisek sportcsapat. A keresés után a “Kategóriák keresése” csepp-sáv csak rajongói, sport- és akció árut és egyéb kategóriákat mutatott a sporthoz hasonlóan. “Női cipő”, amelyet Miz Mooznak meg kellett jelentenie, sehol sem található. Csak a “A hirdetések a Google által” az oldal alján található az oldalán az MIZ Mooz cipő márka – de ezek a linkek a Google keresőmotorjának eredménye, és mégis ismét azt sugallják, hogy meg kell ragadnunk a Google termékkeresést.

Vásároljon szín szerint: A “Rendezés színes” opció csak a kategória böngészési keresése segítségével érhető el. Ez nem része az ár-összehasonlító motornak, és nem érhető el egy bizonyos termékkeresés beírása után. Intuitív kategória jelölt nagy, felismerhető ikonokat a címlapon lehetővé teszik a böngészni, például Ruházat> Női> Ruhák. Ezen a ponton, a színválaszték expanzív: lehet keresni moha, réce, és közel negyven másik nagyon bizonyos árnyalatok és színek. A motor mind a színárnyalatok, mind pedig a szó illeszkedésével választja ki. Például: a “moha” kiválasztása 86-os eredményeket eredményez a moha színes gombjának hasonló árnyékainak, de az “Ella Moss” tervek nagy választéka. Ugyanígy az a narancssárga színű gombot eredményük 56 ruhák, hogy megfeleljen a pontos árnyékban a narancssárga gombot, hanem sok termékek egyszerűen csak „narancs” részeként a nevét, függetlenül attól, hogy az árnyékban.

Az ítélet: Nay. A sortprice.com keresőmotorja sokkal erősebb riválisai verhet, és kategorizálási problémái vannak, míg az új “bolt színe” funkció a Like-ot a színezéshez verte … és részleteket, formákat és mintákat.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *