category

4 dolog, amire szükséged van a jégkorong -berendezésekben Ausztráliában!

4 dolog, amire szükséged van a jégkorong -berendezésekben Ausztráliában!
2015.05.10., Feladta Alanic Global
Ha van egy jégkorong -csapata Ausztráliában, feltétlenül megköveteli, hogy rendelkezzen minden, ami szükséges a sportkészletben, igaz? A jégkorong többnyire beltéri játék, és leginkább jégen játszik egy bot és a „korong” segítségével. Ez az oka annak, hogy a közönséges jégkorongdal ellentétben, ennek a sportnak sokkal több felszerelésre van szüksége, mivel az egész játékot szimulált „hűtött” környezetben játsszák.

Tehát, ha megpróbálja megtalálni a jégkorong -berendezéseket Australia számára a sportcsapat számára, akkor könnyen igénybe veheti az online arénában elérhető jégkorong -ruházatokat. Nézze meg, mi a legfontosabb elem, amelyet a sportkészletnek tartalmaznia kell.
Jégkorong mezek: Megfelelő mezek nélkül a jégkorong lejátszása lehetetlen. A jégkorong mezeknek különleges helyük van a hordtáskához és a könyökpárnákhoz, amelyek biztosítják a felhasználók kényelmét. Nem csak, hogy a jégkorong mezek a csapat identitását is viselik, amely elválasztja a csapat tagjait a többi játékostól. A jégkorong mezek általában túlméretezettek, négyzet alakúak, és kissé rugalmas anyaggal vannak készítve. Ezek egy olyan harci hevederből is állnak, amely a mezeket a nadrág belső rétegével ragadja meg. Mivel azonban a mezek fejlődnek, a jelenlegi verziók sokkal formájúbb formájúak. Most elhelyezheti vásárlását az egyedi gyártású jégkorong mezek számára Ausztráliában a kiváló gyártókkal, akik álmai alakját és színét adják neki.

Hockey Pants: A jégkorong nadrág általában térdhosszú és túlméretezett rövidnadrág, amelyet a mezek alatt viselnek, miközben jégkorongot játszik. A jégkorong nadrág támogatja a védőbetéteket a csípő, a combok és a farokcsont területein. Egyes sportolók szeretnek öveket viselni ezekkel a nadrággal. A neves jégkorong -berendezések Australia cégek prémium jégkorong -nadrágot gyártanak, amelyet ömlesztve vásárolhat online leltárukból.

Könyök és hordozó párnák: Bár nem minden csapat használ könyök- és hordozó párnákat, de ezek nagyon ajánlottak, ha azt szeretné biztosítani, hogy a játékosok 100% -os biztonsága. Általában a könyök- és hordozó párnákat használják a váll körüli területek, a napenergia, a gerinc és a kar ízületeinek rögzítésére. A párnákat átadott mellényvel készítik, és tépőzáras hevederekkel vannak ellátva a bezáráshoz. A jégkorongos játékos hajlamos arra, hogy egy korongot vagy más játékosokat ütjön, és jeges földre is eshet. Ezért ahhoz, hogy mindenféle sérüléstől biztosítsák őket, hordozzák és könyökpárnákat használnak.

Jégkorong -zokni: A jégkorong -zokni különbözik a közönséges zoknitól, mivel ezeknek nincs különösebb. Szintetikus gyapjúból készültek, ezek a zokni helyet teremtenek a sőrőrök számára.

Ezen kívül a fentiekben említett elemeken kívül számos más dolgot kell hozzáadnia a jégkorong -készlethez, például sisakok, őrök, korcsolyák, szájvédő jégkorongok és bot. És a jó hír az, hogy mindezeket megtalálhatja az Ausztrália jégkorong -berendezések gyártói katalógusaiban.

Címkék:

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *