category

Téli stílusú inspiráció A NY Girls SEGÍTSÉGEK A RINCITAL IDED

Téli stílusú inspiráció NY Girls SEGÍTSÉGEK EZTY EDED ROCK -ban
2010.01.14., Feladta Alanic Global
A kifinomult téli ruházati stílusról mindannyian tudjuk, hogy a New York -i lányok tudják, hogyan kell ezt megtenni. Ha szeretné frissíteni a szekrényét ebben a szezonban, akkor egy egyedi ruházati stílus listáját kurátoruk, amelyet mindenképpen sportolhat ebben a szezonban.

Valójában az egyik népszerű nagykereskedelmi ruházati gyártó egyedülálló ruhák gyűjteményével állt elő, amelyet feltétlenül megnézhet. Így olvassa el a blogban, hogy többet tudjon meg.

A kockás elválaszt
A Plaid elválasztók tökéletesen alkalmasak ruháinak stílusához a szezon aláírási ruházati darabjaival. A Plaid tökéletes azok számára, akik ragaszkodni akarnak a klasszikus stílushoz. Választhat egy kockát a kockás megjelenésről, vagy egyszerűen ragaszkodhat valamihez, amely egyszínű ingből és egy kockás midi szoknyából áll.
Nyilatkozat pulóverek
Ha ki akar állni az unalmas, semleges színű ruhák tengerében, akkor befektetnie kell egy nyilatkozat pulóver legjobb változatába, amely segít a stílusának kiemelésében. Böngészhet a pop színű pulóverek széles skáláján, aranyos pom vagy bojt részletekkel, vagy egyszerűen választhat valami hímzettet a nagyon szükséges retro hangulathoz, amely minden bizonnyal nagy lesz ebben az évben.

Elegáns kabátok
Az elegáns kabátok nagyszerű módja annak, hogy a stílus és a sauvé elemeit beépítsék a ruhájába. Böngészhet a hosszú kabátok egyedi tartományán keresztül, amely többnyire nyírást, bőrt, farmert és akár árokot is tartalmaz. Egyszerűen választhat egy színes változatot is, amely lehetővé teszi a téli szezon semleges ruháinak stílusát. A cipőhöz ragaszkodhat egy hasonló stílushoz, amely egységes esztétikát hoz létre a ruházatával.

Azok a kiskereskedők, akik olyan divatos ruházati darabokat szeretnének bevonni, mint például a nagykereskedelmi edzésruhák az üzletükben, kapcsolatba léphetnek az ipar egyik népszerű szállítójával. Csak annyit kell tennie, hogy átnézze a hatalmas ruházati gyűjteményt, válassza ki a szükséges darabokat, és adja meg az ömlesztett igényeket a súgócsoport számára. Még kedvezményeket is kaphat a vásárláshoz, ezért siess!

Címkék:
Nagykereskedelmi ruházati gyártók
nagykereskedelmi edzésruhák
téli ruházat
téli ruházati gyártók
téli ruházat nagykereskedelem

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *