category

A hét öltönye: Fehér Ház | Fekete piac

Az elfoglalt dolgozó nők számára az öltöny általában a legegyszerűbb ruha, amelyet reggel dobni kell. Általánosságban elmondható, hogy ez a szolgáltatás nem a nők interjúruhájáról szól, amelynek olyan klasszikusnak és alapvetőnek kell lennie, mint amennyit kapsz – ehelyett ez a szolgáltatás a kissé eltérő öltönyről szól, amely divatos, mégis profi.
Hatötlet az olvasóknak, akik a múlt hónapban a legkeresettebb kerekítésünk segítségével a Fehér Ház Black Market „Comfort Stretch Line-jére” léptek be. Érdekel egy igazán elasztikus szövet gondolata a hüvelyes ruhákhoz és a nadrághoz, és szeretem, hogy képesek legyenek belőlük egy megfelelő blézerrel. (Bár a GRRR, a Fehér Ház fekete piac nem teszi lehetővé a megfelelő darabok megtalálását.)

Még a hüvelyruhás vágását is szeretem-mindig is szerettem egy nem túl mély V-nyakot, nagy hevedereket és egy magas háttámlát. Ez szintén készítő mosható (igen!), És nem észlelhető cipzárral rendelkezik. Az egyetlen lehetséges módja annak, hogy jobbá tegye a szememben, a meghosszabbított méret és a zsebek, sóhajt.
A ruha megfelelő blézerrel és két különböző darab megfelelő nadrággal rendelkezik; A darabok 79–180 USD. (Ha a kék nem a kedvenced, akkor a ruha alapvető fekete színben is kapható. A nagyobb méretűek a kékért elfogynak, de a ruhák állítólag 0-18 méretben voltak, tehát hívjon a helyi áruháznak, ha Ön ‘ Re a vadászaton. A nadrág, amiért érdemes, rengeteg szórakoztató színben kapható, rendszeres, rövid és magas hosszúságú 0-18.)
Ez a bejegyzés affiliate linkekből áll, és a Corporette® jutalékokat szerezhet az ebben a bejegyzésben található linkek útján történő vásárlásokért. Sokkal további részletekért lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!
Vadászni valami hasonlóra különböző méretben? Ezt a világoskék Seersucker öltönyt meg lehet mérni.
Munkaruhák értékesítése a 8.25.22 -re…
Saks Fifth Avenue – Designer eladás, akár 70% kedvezmény!
Neiman Marcus – eladó, legfeljebb 75% kedvezmény!
Net-A-Porter-7000+ új vonal hozzáadva, akár 80% kedvezmény!
Nordstrom – 7000 új markdowns a nők számára
Lo & Sons – akár 50% kedvezmény!
Of Mercer – Stoehouse Sale: Legfeljebb 60% kedvezmény
Loft: Nyári engedély: akár 70% -kal a szokásos áraktól
J.Crew-75 USD farmer és még sok más kopás-stílus
J.Crew Factory-40 USD-60 USD mindent elől; 10 USD -t minden 50 dollárért, amelyet költenek

Egyéb jegyzet értékesítése:
Buffy-az iskolába járó megtakarítások: akár 15% -kal az ágynemű
Ejtőernyős-Takarítson meg akár 40% -ot az utolsó esélyes tételeknek
Megújulás – Nappali eladás: Legfeljebb 30% kedvezmény (az olvasók szeretik a megvilágításukat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *