Uncategorized

Ez a hét minta történet (és eladás)

Voiceover:

Itt látunk néhány ritka példát a homo patternenevelopus fajra.

Figyeljük meg, hogy a régebbi példányok félénkek, és elkerüljék a közvetlen szemkontaktust (a kihívás jele). A fiatalok azonban merészebbek, hacsak nem túl messzire az anyától. Ők még nem fejlesztették ki a felnőttek megkülönböztető kézfedéseit.

Homo patternenvellopus fajta fissiparously, és a sprák lassan növekednek. Nem ismert, mi váltja ki a reprodukciót, vagy mennyi ideig tart. Bár a hiányzó végtagokkal látjuk a felnőtt példányok számát, de a közeli sprakt nélkül, úgy tűnik, hogy a STRATS közül sokan nem fejlődnek.

Miközben a homo patternenvellelopus hajlamos összejönni a kettős és a hármasban, nem különösen a társadalmi állatok, és jellemzően úgy tűnik, hogy megvetik egymást, ahogyan itt látod.

Ne feledje, hogy ezek a lények elég veszélyesek lehetnek. Tartsa a kezét a jármű belsejében. Ha provokált, a villám reflexek és borotvaéles fogak súlyos károsodást okozhatnak, vagy akár halált is okozhat.

(Wendy-tól a minta Stash, aki 15% -os kedvezményt kínál a mai napi olvasóknak, és szombaton és vasárnapon keresztül folytatódik!)

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Ne viseljen zöld Tarletan dressesjanuary 6, 2010With 35 megjegyzés
A szükséges infrastruktúra 2006. 6-án
Ijesztő chicapril 6, 2011-es “Etsy”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *