Uncategorized

Hogyan, hogy a fogadó fél Tea (a költségvetés)

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a bejegyzés tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Fény tea sütemény, édes kezeli, gőzölgő tea papírvékony porcelán csészék, és természetesen a virágok. sok-sok virág. Tea fél ünnepeljük minden szépsége a tavasz és a nőiesség, és egy mesés téma egy esküvő zuhanyzó, baba zuhany, vagy születésnapját. Vagy megtanulják, hogyan kell a fogadó egy teadélután ürügyként viselni, hogy a szüreti kalap a nagyi adta meg.

A szabályzat Hosting Tea Party

fél Fun

Kérd meg a barátaidat, hogy viseljen kalapot szüret a tea party, vagy hogy egy teát hosszú ruhákat csak szabályt. állítsa be fél kívül a kertben belsejéből napernyők díszíteni egy speciális „Április zuhany” téma. Ez a buli. Legyen vidám és kreatív.

Edények

Ahhoz, hogy dobja egy teadélután van szüksége tea csésze, de ne félj. Tea csésze megtalálható bájos egyező fürtök a helyi takarékosság tárolni. Megtalálható az egész készlet az ingatlan értékesítés, garázs értékesítés, és a Craigslist. csak tartsa a szemét nyitva. Vagy, ha nem akar költeni a pénzt, kérje a vendégek, hogy a saját teáscsésze megosztani. Akár bögre, vagy fantázianév kína, akkor az emberek egy ok arra, hogy ténylegesen használni nagynénje Sally cifra Kínában.

Ne aggódj megfelelő. Eklektikus keveréke a régi és az új tea csészék és Kína ad a párt parasztház hangulatát. Ha nincs elég Kínában, kerek ki a sima fehér, kerek tányér. Keverjük össze, és egyezik a sima fehér porcelán, a szolgáló edények és az edények és poharak adsz a vendégeket.

Díszítő

Akkor díszíteni a tea party nagyon egyszerűen virággal. Május csúcs bazsarózsa szezonban. hely teljesen nyitott bazsarózsák kis tea csészék vagy sima fehér bögre, és állítsa őket az asztal körül az egyszerű és szép dekoráció.

Tea felek eredendően szüret hangulatát, így játszani, hogy fel, majd a helyi takarékosság boltba, és megállapította, vintage szövet (nézd lapok és párnák is), és használja őket, mint abrosszal.

Topiaries annyira könnyen elkészíthető és adja meg a magasságát és a dráma a tea asztal. Készíts egy szalag műkertészeti mint a fenti képen látható a Partea Planner blogja. Egy fa tipli, hab labda, virág hab, kerámia edény, sok szalag, hogy már vágott 4.5 “hosszúságú és néhány push csapok. vágni a virág hab, hogy elférjen a bankot. rögzítse a fa tipli, hogy a kerámia pot használva virág hab. Végezzük el a szalagot hurkok és biztosítsa, hogy a hab labda a csapokat. a habot a labdát, a másik végén a csap, és íme! kreatív; használja selyem virágok, szalagok és tüll, hogy fedezze a bázis. Fesse fa tipli és kerámia edények, hozzáadott szín.

Ha van egy mesés esernyő vagy napernyő, fehér Lacey, lógni fejjel lefelé át a táblázatban egy szép fókuszpont. nyakkendő szalag a napernyő és hagyja lefelé lógni a szép szalagokat.

Étel

Természetesen bármilyen tea party szüksége van némi ételt. ne komplikáld túl. A gyümölcssalátát, a quiche, és néhány pogácsa a tejföl kell sok. Ha úgy gondolja, a tea party igények több, mint a tea, úgy Lavender ütést, vagy mimóza.

Tejföl nagyon ízletes és könnyen elkészíthető. Kérdezze meg a helyi specialitás élelmiszerbolt, ha vinni, ha nem itt van egy recept származik az öröm a főzés.

Alvadt CreamBegin figyelembe pasztőrözött tejszín és állni hagyták körülbelül 12 órán keresztül (a téli hónapokban), illetve 6 óra (a meleg nyári hónapokban). majd sterilizálja a krémet; helyezze a krémet át nagyon kis lángon (ne forrjon), amíg gyűrűkkel felszínén a tejszínt. tárolja hűvös helyen legalább 12 órán át, majd sovány a sűrű tejföl a felületről a tejszínt. Most már van házi tejföl.

Íme néhány mesés tea party receptek:

Sárgabarack krém pogácsa (tálaljuk citromos túró) Spenót-kolbász tojás sütni (nevezzük quiche osztály)
Vagdalt barna Quiche (ez finom)
Uborka menta tea szendvicsek
Uborka Tea Szendvicsek (ez szendvicsek fenti képen)
Ez az oldal egy mesés listája tea szendvicsek
Ha keres a legjobb tea party ötletek, ajánljuk a Partea Planner honlapján. Ő mesés ötletek létrehozása emlékezetes tea party.Ribbon műkertészeti képet jóvoltából a Partea Tervező és az uborka szendvics képet jóvoltából Gourmet Girl.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *