Uncategorized

Szürke Heringbone Coat, Camel Cabknit Turtleneck

Kabát: Charles Grey C/O Nordstrom Rack | Pulóver: Lafayette 148 c/o Nordstrom Rack (több nagyszerű lehetőség itt) | Szoknya: Ann Taylor (régi, de nagyon hasonló itt és itt) | Cipő: Cole Haan (itt is) | Fülbevalók: Kenneth Jay Lane (hasonló stílus itt)

< >

Néhány héttel ezelőtt örömmel segítettem megünnepelni a San Francisco -öböl területének legújabb és legnagyobb Nordstrom Rack áruházának megnyitását Emeryville -ben. Rack bhakta voltam, mert kicsi lány voltam, szóval mondjuk csak, hogy nem kellett kétszer kérdezniük. Mint fentebb láthatja, elértem ezt az új kedvenc szürke heringbone kabátot és az ideális teve -Cableknit turtleneck -et, hogy párosítsam vele (szeretem a színes kombinációt) … nem is beszélve ezekről –

Azt is úgy készítettem, mint egy banditát az otthoni osztályukban, amelyre azt tervezem, hogy újra elmegyek, amint felkészülök az ünnepekre, és továbbra is díszítjük otthonunkat. Kedvenc leleteim voltak ezek a réz moszkvai öszvér bögrék (szintén szeretik ezeket), amelyek ideálisak lesznek a kedvenc téli koktélokhoz.

Továbbá, ha télen szeretné felkészíteni a csomagtartó játékát, akkor a csomagtartó kiválasztása a legjobban a Bonkers. Ez a legjobb olcsó alternatíva a Stuart Weitzman térd-csizmájának, amelyet még láttam. Nézze meg az alábbiakban az összes Nordstrom állvány -leletemet!

Előző tétel

A 24 -ből 1

Következő tétel

Ezt a bejegyzést a Nordstrom Rack -szel együttműködve készítették.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *